Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Matky sú z týchto raňajok nadšené: Ktoré dieťa by im odolalo?
Zdielať na

Matky sú z týchto raňajok nadšené: Ktoré dieťa by im odolalo?

Zdroj: Profimedia.sk

Ak máte doma vyberavého jedáka, ktorý nezje len tak hocičo, skúste mu cez víkend pripraviť takéto raňajky! Sú jednoduché, takže ich zvládne naozaj každý a dieťa im rozhodne neodolá...

Ak už neviete, ako vaše ratolesti prinútiť, aby na raňajky jedli viac zeleniny a skúsili aj niečo iné ako cereálie, stavte na tip tejto mamičky!

Ako ste spokojní so stravou, ktorú dostávajú vaše deti v školách a škôlkach?

​Lenka je mama dvoch detí, ktorá sa kedysi pasovala s podobným problémom. Ani jej deti nechceli jesť zeleninu a zdravšie jedlá. Preto im začala na tanieri kúzliť rozprávkové postavičky a vytvárať z nich príbehy. A práve takéto hravé servírovanie u nich zabralo! Aj preto sa Lenka so svojimi nápadmi rada podelí na instagrame. Matky nedávno zaujal zajac z praženice, ktorý je plný vitamínov! "Všimla som si, že máte najradšej jednoduché veselé jedlá a toto sú raňajky, ktoré zvládne naozaj každý," priznala. Základ tvorí praženica, ktorú vyformujete do kruhu. Ako ušká a očká poslúžia uhorky. Fúzy môžete vytvoriť z pažítky, nos je z čučoriedky, ústa z rajčiny, zuby zo syra a motýlik z mrvy. Vyskúšate?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lenka M. (@vesele_svacinky)

Súvisiace články

Najčítanejšie