Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ste večne nespokojné a neviete sa tešiť zo života? Video Renáty Názlerovej vám otvorí oči
Zdielať na

Ste večne nespokojné a neviete sa tešiť zo života? Video Renáty Názlerovej vám otvorí oči

Zdroj: Instagram/renata.nazlerova

Nepodarilo sa vám do leta schudnúť a tak ste sa neodvážili obliecť si plavky? Máte sny a túžby, ktoré neustále odkladáte, kým príde „ten správny čas?“ Je na čase sa zamyslieť a začať skutočne žiť hneď teraz!

Obľúbená tvár televízie JOJ sa pred časom stiahla zo šoubiznisu, ale fanúšikovia jej napriek tomu pribúdajú a to aj vďaka sociálnym sieťam, kde sa im pravidelne prihovára. Sympatická Renáta je veľkou inšpiráciou pre mnohé ženy, no najmä pre tie, ktoré majú rovnako ako ona, nejaké to kilečko navyše.

Renáta Názlerová (53) je veľmi aktívna žena a realizuje sa naozaj v mnohých oblastiach. Aj keď ju momentálne naplno zamestnáva funkcia riaditeľky domova sociálnych služieb, stíha sa pravidelne prihovárať aj svojim fanúšikom prostredníctvom svojich videí a Instagramu. Tí obdivujú nielen jej trendy šatník, ale aj trefné názory na rôzne spoločenské témy.

V jednom z najnovších videí, ktoré získalo tisíce lajkov a pozitívnych ohlasov, porozprávala Renátka príbeh, či skôr svoju osobnú skúsenosť, ktorá jej pripomenula, aké dôležité je žiť každý jeden deň naplno a nie len prežívať. Vypočujte si jej slová a silný odkaz, ktorý otvorí oči aj vám!  

Súvisiace články

Najčítanejšie