Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Verešová aj Rolins sú už roky štíhle aj vďaka týmto raňajkám: Začnite s nimi chudnúť už od rána
Zdielať na

Verešová aj Rolins sú už roky štíhle aj vďaka týmto raňajkám: Začnite s nimi chudnúť už od rána

Zdroj: instagram/dararolins_vermi, andreaveresovaofficial

Bývalá misska Andrea Verešová aj speváčka Dara Rolins sa môžu aj po štyridsiatke pochváliť super vypracovaným telom. Ako je to možné? Sú totiž verné raňajkám, vďaka ktorým sa cez deň neprejedajú a nepriberú.

Dara Rolins má už roky super postavičku, ktorú by chcela mať nejedna žena. Speváčka sa netají tým, že pravidelne cvičí, no najmä si dáva pozor na to, čo zje. So zdravou stravou začína už ráno a cez deň sa rozhodne neprejedá. 

​Verili by ste, že už viac ako desať rokov začína svoje rána rovnakými raňajkami? "Mám dve najobľúbenejšie raňajkové jedlá. Buď si nakrájam ovocie na kúsky, pridám zmes orieškov, ďalej hrozienka alebo brusnice, kokosové lupienky a do toho si pridám lyžičku mix superfoods a niekedy aj kakao. Druhá varianta je teplá ovsená kaša, buď pohánková alebo iná, striedam rôzne príchute – napríklad čokoládovú, škoricovú a do toho si pridávam banán. Týmto typom raňajok som verná aspoň 10 rokov. Keď prespávam na hoteloch, tam rozširujem svoj repertoár a doprajem si vajíčka, so slaninkou napríklad, ale zásadne bez chleba a pečiva, iba so zeleninou. Jedávam všeobecne málo a často a všetko sú to jedlá, ktoré ma nespomalia, ale nakopnú," priznala nám pred časom Dara. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Veľmi podobne to vyzerá aj na tanieri jednej z našich najkrajších missiek. Andrea Verešová tiež pravidelne športuje a cvičí. Hoci, čo sa týka jedla, sem-tam zhreší, aj ona dáva prednosť najmä zdravým jedlám. To platí aj o raňajkách. Na tie miluje práve ovsené vločky, ovocie alebo praženicu so zeleninou. Práve ovsené vločky vás dokážu dobre zasýtiť, obsahujú množstvo živín, vlákninu a pomáhajú aj s trávením. 

Súvisiace články

Najčítanejšie