Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mamička zhodila 50 kíl za jeden rok a vyzerá úžasne: TAKTO to zvládnete aj vy!
Zdielať na

Mamička zhodila 50 kíl za jeden rok a vyzerá úžasne: TAKTO to zvládnete aj vy!

Zdroj: Instagram/briannabernardfitness

Počas tehotenstva ženy často priberú oveľa viac, ako by sa im páčilo a rovnako na tom bola aj táto mladá mamička. Po pôrode sa však nakopla a dosiahla fantastický výsledok!

Keď Brianna prvýkrát otehotnela, nelámala si hlavu s tým, čo jej. Dopriala si všetko, na čo mala chuť, a počas tehotenstva pribrala zhruba tridsať kilogramov.

Veľká nadváha môže vážne ohroziť zdravie!

"To, že čakám dieťa, som používala ako výhovorku. Je úplne v poriadku, že počas tehotenstva jete oveľa viac, ja som to ale preháňala. Neustále som sa upokojovala myšlienkou, že po pôrode pôjde všetko zase rýchlo dole," rozpráva Brianna, ktorej váha sa vyšplhala až na 110 kíl! 

Žiadny chudnúci zázrak sa však po pôrode nestal. Mladá žena sa neustále prejedala a namiesto toho, aby popôrodné kilá mizli, stále pribúdala. "Necítila som sa dobre. Bola som zaneprázdnená starostlivosťou o syna a zabúdala som na seba," cituje mamičku magazín People.  

Jej premena začala v okamihu, keď si v časopise prečítala článok o žene, ktorá dokázala schudnúť päťdesiat kilogramov. Zhodou okolností bola z rovnakého mesta ako Brianna a navštevovala posilňovňu, ktorú mala mladá žena kúsok od svojho domova. "Keď som čítala ten článok, mala som pocit, akoby som čítala svoj príbeh. Rozhodla som sa skúsiť spomínanú posilňovňu a dúfala som, že ma tento nový impulz nakopne a že bude fungovať," pokračuje Brianna. 

Kúpila si teda členstvo v posilňovni a začala dvakrát až trikrát týždenne cvičiť. Skúsila silový tréning, box, kardio. Zamerala sa tiež na svoj jedálniček, z ktorého vyradila všetky tučné jedlá, nahradila ich kvalitnými bielkovinami, zeleninou a zdravými tukmi. Jedlá si plánovala dopredu a dávala si naozaj záležať, aby jedla dostatočne a zdravo. Počas prvého mesiaca schudla o sedem kilogramov, čo bolo pre ňu veľmi motivujúce pokračovať ďalej.

Za rok dokázala schudnúť o päťdesiat kilogramov a nový životný štýl ju ovplyvnil natoľko, že sa stala trénerkou v posilňovni, ktorá jej kompletne zmenila život. "Cítim sa ako úplne iný človek. Číslo na váhe pre mňa nie je vôbec dôležité. Oveľa dôležitejšie je to, ako sa človek cíti vo svojom tele," hovorí. Dnes radí druhým, ako a čo zmeniť, aby zhodili nadbytočné kilá a cítili sa sebavedome. Jej sa to podarilo na jednotku, čo poviete?

Súvisiace články

Najčítanejšie