Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kim Kardashian prezradila, vďaka čomu má úplne ploché brucho: Mali by ste na TO odvahu aj vy?
Zdielať na

Kim Kardashian prezradila, vďaka čomu má úplne ploché brucho: Mali by ste na TO odvahu aj vy?

Zdroj: Instagram/kimkardashian

Hviezda reality show sa nikdy netajila tým, že jej na vzhľade veľmi záleží a robí všetko preto, aby mala čo najdokonalejšie telo. Najnovšie prezradila, aká procedúra jej pomáha k plochému brušku.

Ak vás vždy zaujímalo, ako si hviezda vlastnej reality show Kim Kardashian (41) udržuje krásne ploché bruško, vedzte, že okrem prísnej diéty a driny v posilňovni, je za tým aj táto procedúra!

Kim nedávno podstúpila procedúru spevnenia kože na bruchu, ktorá zahŕňala ihlový laser, píše insider.com. S fanúšikmi sa podelila aj o fotku začervenaného bruška. „Povedala by som, že je to môj obľúbený laser, ale bolí to,“ popísala ju a dodala, že tá bolesť rozhodne stojí za to! 

Slávna Kardashianka sa netají tým, že holduje laserom alebo ihličkovaniu v rámci omladzujúcich a spevňujúcich procedúr. 

Instagram/kimkardashian

„Naozaj mi záleží na tom, aby som vyzerala dobre, ale nie je ľahké sa udržiavať, keď ste mama a na konci dňa ste vyčerpaná, alebo k tomu napríklad aj chodíte do školy,“ nechala sa počuť Kim, ktorá nedávno získala titul na právnickej škole. 

„Som zmierená s tým, že nie som dokonalá, nikdy som nebola. Ale to, že starnem, neznamená, že sa o to prestanem snažiť. Raz ale dospejete do fázy, kedy si poviete, že zdravie je prednejšie,“ vyjadrila sa Kim. 

Čo poviete na takúto ihličkovú procedúru na pevné bruško vy? Vyskúšali by ste si to?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian (@kimkardashian)

Súvisiace články

Najčítanejšie