Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tínedžerka sa vyhladovala na šialených 31 kíl: Len o vlások unikla smrti, TAKTO teraz vyzerá!
Zdielať na

Tínedžerka sa vyhladovala na šialených 31 kíl: Len o vlások unikla smrti, TAKTO teraz vyzerá!

Zdroj: Profimedia

Už ako malé dievča sa neustále porovnávala s dokonalými kráskami na sociálnych sieťach a pripadala si tučná a škaredá. Anorexia ju nakoniec takmer pripravila o život.

16-ročná Angličanka Connie Hatcher ešte pred niekoľkými mesiacmi vážila iba tridsaťjeden kilogramov a lekári ju varovali pred zlyhávaním orgánov, píše Daily Mail. Rodičia nevedeli, ako jej pomôcť a tak dostali nápad, ktorý ju nakoniec dostal z najhoršieho!

Poruchami príjmu potravy trpeli aj mnohé známe tváre...

Túžila po kráse a štíhlosti

„O svojej hmotnosti a vzhľade som začala premýšľať zhruba v desiatich rokoch. Bola som väčšia ako ostatné dievčatá. Mala som väčšie prsia aj boky a stále som sa s ostatnými porovnávala. Keď som si založila sociálne siete a videla všetky tie krásne a chudé dievčatá, pripadala som si tučná a škaredá,“ povedala pre Daily Mail mladá dievčina. 

Connie sa rozhodla nejesť zo dňa na deň. Odmietala jesť raňajky, takže vstávala neskoro a na poslednú chvíľu bežala do školy, aby nemusela matke vysvetľovať, prečo sa nenajedla. O jedlách v škole klamala. Hoci nič nezjedla, tvrdila, že sa najedla. „Všetko sa točilo len okolo jedla, stále som myslela na to, koľko kalórií som do seba dostala a ako dlho by som mala cvičiť. Nakoniec som zjedla len jablko za celý deň alebo nízkokalorickú polievku,“ pokračovala. 

Profimedia

Stále chudšia dievčina sa začala strániť rodiny aj priateľov, nevychádzala z izby a veľa času prespala. Rodičia si všimli, že niečo nie je v poriadku a vzali ju k lekárovi. 

Lekári ju varovali, že jej hrozí infarkt a zlyhávanie orgánov. Ani také slová ju ale neodradili od hladovania a extrémneho cvičenia. Čím chudšia bola, tým si pripadala krajšia. Strácala sa pred očami a rodičia hľadali spôsoby, ako jej pomôcť a zachrániť jej život. 

Zachránil ju domáci miláčik

Napriek tomu, že lekári neverili, že by to mohlo zabrať, rodičia sa nakoniec rozhodli vyskúšať neobvyklé riešenie a dcére zaobstarali šteňa.

Profimedia

„Keď som ho uvidela, úplne som sa rozžiarila. Bol to najšťastnejší moment v mojom živote. V ten deň som sa začala starať aj o niekoho iného ako o seba a prestala som sa toľko kontrolovať v jedle. Pozornosť bola zameraná na niečo iné a ja som zrazu mala pre čo žiť. Potrebovala som energiu na hru s ním a začala som zase pomaly jesť. Simba mi zachránil život,“ priznala Connie, ktorej dlho nedochádzalo, v akom vážnom stave bola.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie