Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Veľký horoskop na august: Kto sa ocitne pod veľkým tlakom a koho čakajú zmeny vo vzťahu?
Zdielať na

Veľký horoskop na august: Kto sa ocitne pod veľkým tlakom a koho čakajú zmeny vo vzťahu?

Zdroj: unsplash.com/julia-caesar

Pre ktoré znamenia bude ôsmy mesiac tohto roku úspešný v zamestnaní a koho čaká horúca letná láska? Prečítajte si horoskop na august pre vaše znamenie!

Na čo všetko sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte vo vašom horoskope na mesiac august!

Ako trávi leto obľúbený herec David Uzsák zo seriálu Nemocnica? ​

Baran

Druhá polovica prázdnin privádza do milostného života Baranov veľa energie. Vo vzťahu prežívate nádherné chvíle, keď vás intimita vystreľuje až k eufórii. Od 11. augusta vďaka Jupiteru stúpa záujem opačného pohlavia. Nezadaní by v týchto dňoch mali vyrážať do spoločnosti, pretože láska je kúsok od vás. Okolo 20. sa môžete tešiť na zaujímavú pracovnú ponuku. Máte tiež väčšie šťastie vo finančnej sfére.

Profimedia

Býk

Augustový príbeh, ktorý hviezdy pre Býkov pripravili, je plný romantických okamihov. Nezadaní dokážu veľmi dobre chodiť v milostných záležitostiach. Pokiaľ sa vám páči určitý náprotivok, bude hračkou získať jeho srdce. Od 11. augusta sa situácia obracia a môžete zistiť, že váš objav nie je až taká výhra. V zamestnaní ste napriek dovolenkám veľmi činorodí. Prichádzate so skvelými nápadmi a rozhodne neotáľate. 

Blíženci

V auguste sa zrodenci Blížencov môžu tešiť na rastúcu priazeň opačného pohlavia. Prekypujete sebadôverou a viete podčiarknuť svoje silné stránky. Okrem toho získate plusové body za svoj dôvtip. Od 11. augusta môžete získať srdce človeka, ktorý vám padne do oka. V zamestnaní sa ocitáte pod tlakom. Treba sa vysporiadať so stresom, kedy na vás spadnú úlohy aj za neprítomných kolegov. Snažte sa vyhnúť hádkam. 

Profimedia

​Rak

Letné počasie prihráva Rakom skvelú náladu. Využívate každú príležitosť, prečo vyraziť za zábavou. Singles trávia čas s priateľmi a neženú sa do vzťahov. Veríte, že láska si vás v pravý okamih nájde sama. Na pracovisku nestojíte na strane hlavného diania. Je možné, že ovládnete pracovný tím bez toho, aby ste boli povýšení. Stanete sa prirodzenou autoritou, ktorá ostatných vedie vďaka skúsenostiam aj dobrým nápadom. 

Lev

Milí Levi, skraja augusta sa sťažujete na neutešenú situáciu v láske. Kým v potoku pretečie trocha vody, Venuša sa umúdri a vaše možnosti budú iné. Nezadaným sľubuje ešte počas augusta stretnutie so spriaznenou dušou! Pracovná sféra je bohužiaľ náročnejšia. Dokonca zvažujete výpoveď, ktorú by ste si podľa Marsu mali rozmyslieť. Netrpezlivosť nie je dobrým radcom. V poslednej dekáde sa prístup nadriadených zmení. 

Profimedia

Panna

Začiatok augusta sa pre zrodencov Panny stáva láskyplným časom. Pripadáte si ako čerstvo zamilovaní, čo platí aj pre jedincov v dlhoročnom vzťahu. Do 10. 8. praje Venuša romantike a ponúka príležitosť posunúť vzťah na ďalšiu úroveň. Nové známosti čaká vytriezvenie a vylúčený nie je ani rozchod. V zamestnaní máte povinnosti v malíčku. Vďaka Merkúru v trigóne s Uránom fungujú perfektne aj pracovné väzby. 

Váhy

Milé Váhy, v ôsmom mesiaci nezabúdajte, že na každom konci niečo nové začína. V láske sa schyľuje k rozchodu, pretože už si nemáte čo ponúknuť. Než sa vzájomne trápiť, pôjdete každý svojou cestou. Podľa Venuše na vás čaká nová láska už veľmi skoro. Ani pracovná sféra nevyzerá najprv najveselšie, ale opäť z bitky vyjdete víťazne. Snaha získať lepší plat alebo pracovné podmienky nevyjde naprázdno. 

Profimedia

Škorpión

Aktuálna pozícia Marsu nevytvára dobré podmienky pre dlhoročné páry. V auguste sa dostávate do slovných rozporov a od nich nie je ďaleko k tichej domácnosti. Zmierovací krok je tentoraz na partnerovej strane, pretože zrodenci Škorpióna majú veľkú výdrž. Pracovná sféra je skraja augusta zasiahnutá letnou atmosférou. Do povinností sa musíte veľmi nútiť. Máte tendenciu prokrastinovať a venujete sa nepodstatným úlohám. 

Strelec

Vo vzduchu visí množstvo príležitostí na zoznámenie. Nemusí sa nutne jednať len o lásku. Venuša sľubuje nových priateľov, inšpiratívnych spolupracovníkov aj prima susedov. V milostnom živote sa tešte na vášnivý program! Práca je ovplyvnená letnou klímou, kedy by ste si najradšej užívali jednu dlhú siestu. Nech sa snažíte akokoľvek, zaktivovať myslenie je po celý august dosť náročné. Ideálny termín na dovolenku! 

Profimedia

Kozorožec

Napriek prázdninovej klíme urobia zrodenci Kozorožca veľký skok v pracovnej sfére. Merkúr v spojení s Plutom vytvára vynikajúce podmienky pre kariérny rast aj podnikanie. Okrem sólovej dráhy sa vám darí aj v kolektíve. Medzi spolupracovníkmi ste obľúbená súčasť tímu. Mars sľubuje inšpiratívneho človiečika, vďaka ktorému poskočí vaša sebadôvera. Nie je vylúčené, že vám ponúkne lukratívnu pracovnú pozíciu. 

Vodnár

Začiatkom augusta to Vodnári nemajú ľahké, ale s pribúdajúcim mesiacom sa nálada zlepšuje. Nezadaní majú pocit, ako by im láska nebola súdená. Stretávate zvláštne náprotivky, ale okolo 19. 8. vám niekto otvorí oči aj srdce. Podobný scenár sa týka aj zamestnania. Povinnosti narastajú, k tomu treba napraviť chyby. Od 20. 8. zmeníte stratégiu. Upokojíte sa a pracujete systematicky. To je cesta k úspechu! 

Profimedia

Ryby

Prekypujete skvelými nápadmi, ktoré bohužiaľ nemožno vždy zrealizovať. Snahu však nevzdávate a neustále niečo podnikáte. Platí to ako pre súkromný, tak pracovný život. Milostný život je po celý august naplnený vášňou. Opačné pohlavie je z vás unesené a vy sa vyhrievate v jeho priazni. Párkrát sa môžete spáliť, kým si dáte väčší pozor, komu zveríte svoju dôveru. Opatrnosť je potrebná aj v oblasti peňazí.

Súvisiace články

Najčítanejšie