Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vážila viac ako 110 kíl, dnes má o polovicu menej: Wau, dokonalá premena!
Zdielať na

Vážila viac ako 110 kíl, dnes má o polovicu menej: Wau, dokonalá premena!

Zdroj: Profimedia

Najväčšou motiváciou na zmenu životného štýlu boli pre mladú mamičku zdravotné problémy, ktoré jej nadváha spôsobovala. Dnes vyzerá ako úplne nová osoba, pozrite sa!

30-ročná Fiona MacDonald extrémne pribrala v období pandémie. Počas prvej vlny koronavírusu nabrala postupne až tridsaťjeden kíl. Nikam nechodila, doma sa hýbala minimálne a zo stresu jedla ešte viac ako zvyčajne. Keď jej začali pribúdať zdravotné problémy, vedela, že je najvyšší čas niečo zmeniť, píše denník geotvnews.com.

Fiona sa po dohode s odborníkmi rozhodla pre chirurgické zmenšenie žalúdka, vďaka ktorému schudla zo 111 kíl na polovicu. Mladá žena, ktorá kedysi milovala fast foody a hromady jedla zrazu zistila, že jej stačia úplne malé porcie, aby sa cítila sýta. 

„Schudla som veľa a veľmi ma to teší. Je zo mňa iný človek. Veľa športujem a úplne som zmenila životný štýl,“ pochvaľuje si mamička, ktorej však pribudol úplne nový problém a to veľké množstvo nadbytočnej kože.

Takto vyzerala pred premenou...

Profimedia

Hoci pôvodne nechcela podstupovať žiadny ďalší zákrok, teraz vie, že k dokonalej spokojnosti bude nutné nielen odstránenie veľkého množstva kože, ale tiež úprava prsníkov, ktoré sa jej zmenšili o niekoľko čísel a koža na nich je rovnako úplne uvoľnená. 

Profimedia

„Musím sa niekoľkokrát denne umývať, pretože sa pod vyťahanou kožou veľmi potím a mám tieto miesta odreté a boľavé,“ vysvetlila o polovicu štíhlejšia žena, ktorá je napriek týmto problémom neporovnateľne šťastnejšia, ako predtým.

Super premena, klobúk dole!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie