Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Aj vás trápi často nafúknuté brucho? Modelka ukázala, ako sa ho zbaviť expresne rýchlo
Zdielať na

Aj vás trápi často nafúknuté brucho? Modelka ukázala, ako sa ho zbaviť expresne rýchlo

Zdroj: TikTok/kholood.breiche

Tento nepríjemný problém pozná väčšina z nás a najmä v lete nám dokáže spôsobiť hotovú katastrofu. Našťastie, existuje spôsob, ako sa ho zbaviť. Vyskúšajte napríklad tento tip!

Krásna modelka Kholood Brieche si získala tisíce nových fanúšikov po tom, ako zverejnila video so svojím nafúknutým bruchom. To, čo mnohé ženy zakrývajú a hanbia sa za to, ona bez problémov ukázala a zároveň prezradila, čo jej pomáha zbaviť sa nafúknutia.

Nela Pocisková sa aj po dvoch deťoch pýši dokonalou postavou!

Modelka sa v jednom z videí na TikToku ukázala s poriadne nafúknutým bruchom a potom predviedla úplne ploché bruško. Dosiahla to za sedem dní, ale zlepšenie podľa nej nastane už oveľa skôr. Ako na to? 

Celé tajomstvo je v správnom a veľmi jednoduchom jedálničku, v ktorom sa vyskytujú iba potraviny a jedlá, ktoré prospievajú tráveniu a nespôsobujú nafukovanie, informuje Daily Star.

Modelka začala deň cappuccinom z ovseného mlieka, potom nasledovalo proteínové smoothie ako raňajky. Na obed si kráska dopriala ryžu s kuracím mäsom a avokádom. Ak ju počas dňa chytil hlad, dala si proteínovú tyčinku alebo druhé cappuccino – alebo oboje. Medzitým pila dostatok čistej vody. Na večeru si dala dva burgrové karbonátky s trochou ryže. 

@kholood.breiche I basically eat this everyday #bloatingtips #bloating #guthealth ♬ original sound - b0ul3vard??‍♀️

Po týždni vyzerá jej brucho absolútne fantasticky a po nafúknutí nie je ani stopy! Modelka však upozorňuje, že tento stravovací plán nemusí fungovať u každého, treba si to vyskúšať a prispôsobiť svojmu organizmu. 

Mnohé ženy jej poďakovali nielen za tip, ale aj za to, že sa nehanbila ukázať, že aj modelky trápia rovnaké problémy, ako ostatné obyčajné ženy...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kholood Breiche (@kholood.breiche)

@kholood.breiche The audacity @Morgsbails #bloatingtips #bloating #guthealth ♬ original sound - Aaron ?
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kholood Breiche (@kholood.breiche)

Súvisiace články

Najčítanejšie