Jasno
26°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Podstúpila vyše 40 operácií, aby vyzerala ako Kardashianka: Neuveríte, po čom túži teraz!
Zdielať na

Podstúpila vyše 40 operácií, aby vyzerala ako Kardashianka: Neuveríte, po čom túži teraz!

Zdroj: Profimedia

Na vysnívaný vzhľad minula obrovské množstvo peňazí, no spokojnosť a šťastie jej to neprinieslo. Všetky zákroky dnes ľutuje a robí všetko preto, aby získala späť svoju pôvodnú tvár.

Bývalá brazílska modelka Jennifer Pamplona (29) robila všetko preto, aby sa výzorom čo najviac priblížila slávnej Kim Kardashian, ktorá bola pre ňu vzorom krásy a ženskosti, píše nypost.com.

V roku 2015 sa preslávila tým, že počas 24 hodín absolvovala až deväť rôznych plastických operácií, ktoré jej mali k dokonalému vzhľadu pomôcť čo najskôr. Následne v priebehu ďalších rokov absolvovala viac ako 40 kozmetických procedúr s jediným cieľom, čo najvernejšie sa vzhľadom priblížiť k jej obľúbenej hviezde reality show.

Bola prirodzene krásna, no to jej nestačilo...

Profimedia

Bývalá modelka minula na najrôznejšie zákroky takmer 600-tisíc dolárov a zašlo to až tak ďaleko, že jej plastickí chirurgovia odmietli robiť ďalšie operácie.  

Jennifer sa svojou chorobne „skrášľovacou“ túžbou preslávila po celom svete a niekoľkokrát sa objavila aj ako hosť v televíznych programoch. Žiaľ, ani táto obrovská premena jej nakoniec šťastie a spokojnosť nepriniesla a Jennifer si vraj uvedomila, že podobať sa na Kim nie je všetko, a dokonca by si priala znova vyzerať ako predtým.

Profimedia

Jediným spôsobom, ako to aspoň čiastočne dosiahnuť, je ísť znova pod nôž a to aj urobila. Na ďalšie operácie, ktoré jej majú pomôcť získať späť svoju tvár, minula zatiaľ 120-tisíc dolárov a ťažko povedať, či teraz bude spokojná. 

Jej tvár a pokožka dostala poriadne zabrať a momentálne sa z náročných operácií a opuchov zotavuje. Ktovie, čo si zase vymyslí, keď sa jej rany zahoja a uvidí sa v zrkadle...

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie