Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Manželia sa rozhodli, že spoločne schudnú: TOTO sa im iba za 3 mesiace podarilo!
Zdielať na

Manželia sa rozhodli, že spoločne schudnú: TOTO sa im iba za 3 mesiace podarilo!

Zdroj: facebook/Helen Buxton

Helen a Kieron mali celý svoj života nadváhu a pripadalo im to normálne. Jedného dňa sa však rozhodli, že spoločne schudnú. Neuveríte, čo sa im podarilo dosiahnuť.

Manželia z Anglicka bez hanby priznávajú, že život s nadváhou im pripadal normálny a to, že majú desiatky kíl navyše nijako extra neriešili. “To, že som nosil 5XL tričká a nehýbal som sa, mi pripadalo úplne v poriadku,” priznal pre britský web DailyStar.co.uk Kieron. 

Aj Will Smith sa rozhodol že zatočí s nabratými kilami...

K chudnutiu ho donútilo až zranenie na nohe, ktoré sa nechcelo zahojiť. Mužovi totiž pre nezdravý životný štýl diagnostikovali cukrovku a tá spôsobila, že sa mu tržné rany ťažko hojili. Bol to práve jeho zdravotný stav, ktorý ho prinútil, aby sa nad sebou zamyslel…

Kieron sa rozhodol pre chudnutie pod dohľadom odborníkov. V premene ho podporila aj jeho manžela Helen, ktorá mala sama celý život problémy s nadváhou. Hoci sa v minulosti snažila viackrát zhodiť kilá navyše, nikdy sa jej to nepodarilo. Manželia podstúpili 12 týždňový chudnúci program, ktorý u nich perfektne zafungoval! Dvojica dostala namieru urobený jedálniček, ktorý dodržiavali a vďaka ktorému sa začali zdravo stravovať. Za 3 mesiace sa im podarilo zhodiť dokopy 171 kilogramov a dnes vyzerajú ako úplne iní ľudia! Sú šťastní a vychutnávajú si život bez obmedzení. 

Súvisiace články

Najčítanejšie