Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Trápia vás ovisnuté svaly na rukách? Vyformujte si paže aj ramená iba za 4 minúty
Zdielať na

Trápia vás ovisnuté svaly na rukách? Vyformujte si paže aj ramená iba za 4 minúty

Zdroj: Profimedia

Pri cvičení sa často zameriavame na brucho, stehná či zadok, ale často zabúdame práve na ruky. Ochabnuté paže nám pritom zbytočne pridávajú roky. Poradíme vám, čo s tým!

Horúce počasie nás núti obliekať si vzdušné a viac odhalené oblečenie. Zapracujte na tom, aby ste v topoch na ramienka a letných šatách neukázali žiadnu ochabnutú kožu!

Okrem precvičovania celého tela by ste sa práve v lete mali viac sústrediť aj na svoje paže. Práve tie budú viditeľné pri nosení tričiek, tielok, či letných odhalených šiat.

Ochabnuté až hompáľajúce sa miesta na rukách vyzerajú nielen nepríťažlivo, ale dokážu vám pridať aj niekoľko rokov navyše. Všimnite si, ako si známe celebrity dávajú záležať, aby práve tieto partie dôkladne posilňovali.

Profimedia

Dobrou správou je, že to s posilňovaním nemusíte preháňať. Skôr sa treba zamerať na pravidelnosť a správne zvolené cviky. Ruky môžete posilňovať s vlastnou váhou, pomocou malých činiek a rôznych závaží, ale postačia vám aj malé fľaše naplnené vodou.

Na toto 4-minútové cvičenie však nebudete potrebovať žiadne pomôcky a výsledky uvidíte veľmi rýchlo! Začnite hneď teraz!

;feature=emb_title

Súvisiace články

Najčítanejšie