Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hejterom, ktorí ju urážali, vytrela zrak: Neskutočné, akou premenou prešla táto žena
Zdielať na

Hejterom, ktorí ju urážali, vytrela zrak: Neskutočné, akou premenou prešla táto žena

Zdroj: TikTok/Claire the Pain

Sledovatelia na sociálnej sieti ju hanlivo oslovovali „kôň krížený s hlodavcom,“ čo jej zobralo aj posledné zvyšky sebavedomia. Už sa nechcela ďalej trápiť svojimi nedokonalosťami a rozhodla sa, že podstúpi radikálnu premenu.

Claire Elizabeth ohromila svojich fanúšikov na TikToku po tom, ako zdieľala svoju dychberúcu premenu. Hejteri, ktorí ju takmer neustále urážali, zostali pravdepodobne poriadne prekvapení!

Odborníčka vám prezradí, na čo všetko by sme pri starostlivosti o svoj chrup nemali zabúdať!

Claire sa s fanúšikmi na sociálnej sieti podelila s niekoľkými zábermi pred svojou premenou, kedy si podľa jej slov prešla niekoľkými fázami, medzi nimi bolo popieranie, hnev, vyjednávanie, depresia a prijatie. Tu sa však nezastavila a pridala ešte jednu fázu, ktorú nazvala „pomsta.“ 

Pomstou nazvala práve svoju premenu a to preto, aby ukázala všetkým, ktorým ju urážali, že nebudú mať viac dôvodov, aby sa do nej navážali, píše Daily Star. 

Claire pred premenou...

TikTok/Claire the Pain

Mladá žena podstúpila náročnú operáciu čeluste, aby sa zbavila hendikepu, ktorý mala od narodenia a hoci zotavovanie bolo náročné, po zahojení a zmiernení opuchov sa z nej stala úplne iná osoba.

TikTok/Claire the Pain

Z Claire je dnes usmievavá sexi kráska, ktorá s novým vzhľadom totálne rozkvitla a zmenila sa na nepoznanie, čo patrične ocenili aj jej fanúšikovia. 

Wau, tak v takýchto prípadoch sú rekonštrukčné či skrášľujúce operácie skutočne obrovskou pomocou. Mladej žene to zmenilo nielen vonkajší vzhľad, ale aj celý život.

Fantastická premena, čo poviete?

@clairebounds99 And that’s on facial reconstruction #glowup #5stagesofgrief #fyp #fypシ ♬ They say there are five stages of - NickLifts
@clairebounds99 Reply to @lil.manki #doublejawsurgery #jawsurgery #glowup #5stagesofgrief #fyp #fypシ ♬ original sound - Claire the Pain

Súvisiace články

Najčítanejšie