Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Trápia vás zhrubnuté a drsné päty? Stavte na domáci recept, ktorý ich zjemní na počkanie
Zdielať na

Trápia vás zhrubnuté a drsné päty? Stavte na domáci recept, ktorý ich zjemní na počkanie

Zdroj: Profimedia

Nohy nás nosia po celý život, preto by sme sa o ne mali dôkladne starať a to nielen po zdravotnej stránke, ale aj po tej estetickej. Doprajte úľavu aj vašim pätám, po tejto kúre budú ihneď jemnejšie.

Aj zdravá hladká pokožka a pestované chodidlá vám pomôžu zvýšiť sebavedomie a dobrý pocit zo svojho tela. Ak vás trápia práve suché päty a drsná pokožka na nich, určite oceníte jednoduchú a pritom veľmi účinnú metódu, ktorej základom je jedna úplne bežná surovina. Vyskúšajte to ešte dnes!

Top kúra na stvrdnuté päty

Vedeli ste, že ústna voda môže okrem ústnej dutiny pomôcť aj vašim chodidlám? Tento výrobok vďaka účinným látkam pôsobí ako dezinfekčný prostriedok.

Okrem toho, že zjemní stvrdnutú kožu na pätách, zabíja aj baktérie a mikróby pod nechtami na nohách a zároveň pomáha aj proti zápachu nôh.

Pinterest

​Ako na to?

Pripravte si vandlík alebo širšie vedro a nalejte najskôr 1 malý pohár ústnej vody. Pridajte ocot zriedený s teplou vodou v pomere 1:2, tak, aby ste chodidlá mali ponorené. Nohy si máčajte aspoň 30 minút a na záver ich opláchnite teplou vodou. Nohy osušte a poriadne natrite mastnejším telovým mliekom alebo krémom.

Zlepšenie budete vidieť a cítiť okamžite, kúru však opakujte pravidelne, až kým sa zhrubnutej kože nezbavíte úplne.

Súvisiace články

Najčítanejšie