Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ako sa dá bez cvičenia za 2 mesiace schudnúť 8 kíl? Zafungovalo to u tejto Slovenky a zaberie to aj u vás!
Zdielať na

Ako sa dá bez cvičenia za 2 mesiace schudnúť 8 kíl? Zafungovalo to u tejto Slovenky a zaberie to aj u vás!

Zdroj: Instagram

Silvia Kucherenko je štíhla ako prútik a ona rozhodne chudnúť nepotrebuje. Za to jej sestra Štefánia roky bojovala s kilami navyše, ktorých sa nevedela zbaviť...

Silvia Kucherenko nikdy nemala problém so svojou hmotnosťou, ktorú má už roky rovnakú. Pritom si dopraje to, na čo má chuť, no neprejedá sa. Úplne opačný problém má jej sestra Štefánia. Tá už roky bojuje s pár kilami navyše, ktorých sa jej nijakými diétami nepodarilo zbaviť. Až doteraz!

​Aj Štefánia sa nechala prehovoriť, aby vyskúšala špeciálny čaj na chudnutie, s ktorým Silvia podniká. "Sestra schudla 8kg…Pije čaj a neprejedá sa. Má problém so štítnou žľazou, preto bolo pre ňu chudnutie obtiažne. Dala som jej čaj, nech skúsi a funguje. Pije ho dvakrát denne. Necvičí, ale snaží sa večer po 20:00 nejesť," priznala Silvia a ukázala aj fotky svojej blonďavej sestry. 

Ten rozdiel v úbytku váhy je naozaj viditeľný! Štefánia má pritom 45 rokov a ešte pred troma mesiacmi vážila približne 70 kilogramov. "Teraz má konečne pod 60 kg po rokoch! Ona necvičí..." pochválila sa Silvia úspechom, ktorý u atraktívnej blondíny dosiahla. 

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie