Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
V detstve ju za postavu šikanovali, dnes TÝM zarába majland: Neuveríte, za čo jej ľudia platia
Zdielať na

V detstve ju za postavu šikanovali, dnes TÝM zarába majland: Neuveríte, za čo jej ľudia platia

Zdroj: Instagram/marietemara

Už na prvý pohľad bola výrazne odlišná od svojich spolužiakov, ktorí jej to dávali pocítiť každý jeden deň. Maria zo svojho hendikepu urobila prednosť a dokonca si tým dnes kráľovsky zarába!

27-ročná Marie Temara to mala na škole veľmi ťažké, keďže bola vyššia aj od všetkých chlapcov a spolužiaci sa jej za výšku neustále posmievali. Našťastie, v dospelosti sa to obrátilo, začala byť na svoju postavu pyšná a dokonca si vďaka nej dokáže zarobiť poriadne mastnú sumu, píše Daily Star.

Rodáčka z Floridy sa ukončení štúdií nakoniec stala účtovníčkou a hoci sa jej darilo veľmi dobre, jej osobný život podľa jej slov za nič nestál. Stále mala problém nájsť toho pravého, pretože meria 188 centimetrov a mužov jej výška vždy odradí.   

„Randenie bolo naozaj ťažké. Hľadám len vysokých mužov,“ dodala. Jej život sa zmenil v apríli roku 2020, keď prišla o prácu a po chvíli a jej rozpadol aj vzťah. Marie sa rozhodla, že vo svojom živote pôjde úplne iným smerom a začala nahrávať videá na TikTok. Úspech prišiel veľmi rýchlo a niektoré z jej videí sa stali virálnymi a dosiahli milióny videní.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marie Temara (@marietemara)

„Bola som úplne v šoku. Pomyslela som si, ľuďom sa to naozaj páči. Veľa ľudí ich komentovalo slovami, že vyzerám naozaj dobre a ďakovali mi za zdieľanie, hovorili, že konečne majú niekoho, ku komu môžu vzhliadať. Donútila som mamu a babičku, aby sa ku mne vo videách tiež pridali,“ povedala Marie s tým, že si založila účet aj na OnlyFans a v momentálne je to jej hlavný pracovný úväzok.

@marietemara4.0 Reply to @thatbadguy1 i sprained my ankle #bloopers #tall #tallgirl #heels #fyp #howto #tvshow #unboxing ♬ original sound - ozu ♚

Mladá žena si mesačne zarobí až 80-tisíc libier! Ľuďom sa najviac páčia fotografie a videá, kde vyzerá ako obryňa. Medzi najpopulárnejšie patrilo napríklad video, v ktorom sa snažila natlačiť do malého auta. 

„Nechcem, aby iné mladé dievčatá zažívali komplexy kvôli svojej výške, prípadne iným odlišnostiam. Verím, že môj príbeh im pomôže, aby boli sebavedomejšie a viac hrdé na to, aké sú. Chcem, aby všetci ľudia vedeli, že je v poriadku byť iný," dodáva na záver vysoká kráska, ktorá by dnes svoju výšku nemenila za nič na svete.

Instagram/marietemara

@marietemara4.0 He’s actually 6’0 tall but that’s still short to me lol #tall #tallgirl #shortking #fyp #diyproject #OutlanderChallenge #justababy ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show
@marietemara4.0 Reply to @jaypotts85 even taller in heels? #7footer #tallgirl #fyp #vlog #GameTok #AFairShotWithBlock ♬ original sound - Tayyyyyyy

Súvisiace články

Najčítanejšie