Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Emma prešla neuveriteľnou premenou: Schudla vyše 60 kíl a ľudia ju nespoznávajú
Zdielať na

Emma prešla neuveriteľnou premenou: Schudla vyše 60 kíl a ľudia ju nespoznávajú

Zdroj: Instagram/emmaa.getsfit

Zbavenie nadváhy ju tak zmenilo, že niektorí sledujúci neverili, že je to tá istá osoba, problém spoznať ju mali dokonca aj mnohí priatelia. Klobúk dole!

Emma Hooker zdieľala na sociálnych sieťach video, v ktorom ukázala svoju postavu pred a po jej dramatickej premene. Video sa okamžite stalo virálne a mladá žena si ním získala tisíce lajkov a obdivných komentárov, niektorí však neverili tomu, že je až takáto premena reálna. Dievča sa podľa mnohých na seba predtým a potom vôbec nepodobá, píše Daily Star.

Mladá žena však nie je jediná, ktorej strata desiatok kíl nadváhy zmenila vzhľad tak dramaticky, že nakoniec nielen jej telo, ale aj tvár vyzerá úplne inak ako predtým. Pri veľkej nadváhe sa totiž tuk vo veľkom usadzuje aj na tvári a na ďalších miestach, ktoré sa pri bežnom priberaní či zhadzovaní iba niekoľkých kíl nemení.

Vo videu je najskôr vidieť, ako dievča vyzeralo pred premenou a následne sa Emma ukáže s vyrysovaným telom v posilňovni ľahšia o viac ako 60 kíl. Obrovskú premenu svojho tela zvládla za necelé dva roky a teraz sa o svoje tipy ohľadom jedálnička či cvičení delí s fanúšikmi na sociálnych sieťach.

Ľudia jej poďakovali a mnohí jej napísali, že sa práve vďaka jej skvelým výsledkom tiež rozhodli pustiť sa do chudnúcej premeny. Klobúk dole, skvelé, čo dokázala!

@emmaa.hooker

My eye is fine I fell and hit my head lol

♬ Yucky Blucky Fruitcake by IAmDoechii - Yar

Súvisiace články

Najčítanejšie