Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Muž jej na aute nechal nechutný odkaz: Mirka z Nákupných maniačok si ho TAKTO podala!
Zdielať na

Muž jej na aute nechal nechutný odkaz: Mirka z Nákupných maniačok si ho TAKTO podala!

Zdroj: Instagram/mirislobodnikova

Nie všetci muži sú džentlmeni a niektorí sa k ženám správajú naozaj veľmi hrubo a nevhodne. O tom sa na vlastnej koži presvedčila aj Mirka, ktorá sa zviditeľnila svojím originálnym šatníkom v Nákupných maniačkach.

Poriadne trpké chvíle na vlastnej koži zažila Mirka, ktorá je pre mnohé ženy módnou ikonou. Kráska v minulosti zažiarila v šou Nákupné maniačky, kde podľa odborníkov predviedla ten najlepší šatník, aký tu niekto ukázal. 

Hoci sú z Mirky nielen ženy, ale aj mnohí muži hotoví, tento k jej fanklubu rozhodne nepatrí! Kým kráska nakupovala v drogérii, istý muž jej veľmi nevhodne dal najavo, čo si o nej myslí. Na aute jej zanechali odkaz, za ktorý by sa hanbil každý slušne vychovaný človek. Pán však zrejme netušil, že ho blondína videla. “Pán na striebornom BMW, videli sme ťa s pani predavačkou pri pokladni na kamere. Je mi trápne aj za teba, ale neboj, pozdravím sa ti milo, keď ťa stretnem v meste… Koľko zla a závisti musíš mať v sebe, že dokážeš zastať, vystúpiť a popísať mi auto…” nechala sa počuť Mirka a priložila aj fotku. Čo by ste na jej mieste robili vy?

Instagram

@miriebuslobodnik #foryou #foryoupage #mom #forupage ♬ Originalton - ???

Súvisiace články

Najčítanejšie