Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Túžila po dokonalom bruchu, teraz v ňom má dieru: Uff, FOTO len pre silnejšie povahy!
Zdielať na

Túžila po dokonalom bruchu, teraz v ňom má dieru: Uff, FOTO len pre silnejšie povahy!

Zdroj: Profimedia

Trojnásobná mamina túžila po pevnom brušku ako pred pôrodmi a rozhodla sa využiť služby plastického chirurga. S takýmto výsledkom však nerátala ani v najhoršom sne!

35-ročná Američanka Melanie Sandberg je mamičkou troch detí a na jej postave to pochopiteľne zanechalo stopy. Dva roky si šetrila na nákladnú plastickú operáciu, ktorá jej mala pomôcť zbaviť sa ovisnutej kože a získať tak pevné a ploché bruško ako pred pôrodmi.

Nela Pocisková s bruškom po pôrode rozhodne problém nemá!

Náročnú operáciu podstúpila Melanie iba sedem mesiacov po narodení jej tretieho dieťaťa. Okrem zväčšenia pŕs sa nevedela dočkať najmä odstránenia nadbytočnej kože na bruchu. Práve v týchto miestach však začala cítiť tri týždne po operácii stále väčšie bolesti a rana jej začala hnisať, píše Daily Star. 

Nešťastnej mame sa v zašitom mieste znovu otvorila rana, ktorá stále zväčšovala a stupňovali sa aj jej bolesti. Mladú ženu museli nakoniec previezť do nemocnice, pretože infekcia zasiahla aj žalúdok a z diery vytekal hnis. 

Profimedia

Lekári jej oznámili, že bola nakazená baktériou MRSA (Meticilín-rezistentný zlatý stafylokok), ktorá je odolná voči väčšine antibiotík. Našťastie, pod dozorom lekárov a s odbornou liečbou sa jej stav postupne zlepšoval. 

„Konečne sa už cítim lepšie. Nechcela som si pripustiť, že moja diagnóza je taká vážna,“ hovorí žena, ktorá spočiatku komplikácie brala na ľahkú váhu a myslela si, že si ranu zvládne ošetriť sama. 

„Keď som sa prebudila, mala som veľké bolesti. Celý čas som si hovorila, že to musím pár týždňov vydržať a potom si budem užívať opäť sexi telo,“ hovorí žena, ktorá už teraz vie, že zdravie je oveľa dôležitejšie, ako dokonalá postava!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie