Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Maverickova láska sa v novom Top Gune neobjavila: Som stará a tlstá, povedala o sebe herečka
Zdielať na

Maverickova láska sa v novom Top Gune neobjavila: Som stará a tlstá, povedala o sebe herečka

Zdroj: Profimedia.sk

Niekdajšia sexi kráska poplietla pred rokmi hlavu mnohým mužom, no dnes by ste ju nespoznali. Osud sa s ňou nemaznal a ťažké obdobia sa podpísali aj na jej vzhľade.

Voľné pokračovanie úspešného trháku Top Gun z osemdesiatych rokov trhá rekordy v kinách po celom svete a premiéru si nenechali ujsť ani členovia britskej kráľovskej rodiny.

Je až neuveriteľné, že hlavný hrdina Tom Cruise, ktorý v júli oslávi svoje okrúhle šesťdesiate narodeniny, je stále v takej neskutočnej forme, čo sa nedá povedať o jeho vtedajšej filmovej milenke Charlie, ktorú si zahrala herečka Kelly McGillis. Tú žiaľ v tomto filme neuvidíme.

„Som stará, tučná a príliš vyzerám na svoj vek,“ odpovedala 64-ročná McGillis na otázky novinárov, prečo sa neobjaví voľnom pokračovaní Top Gun.

Pred 36 rokmi, keď mal Top Gun premiéru, bola Kelly McGillis na vrchole svojej kariéry. Vďaka sexi postave s dlhými nohami, blond hrivou a zvodnými modrými očami bola stelesnením ideálu krásy 80. rokov, mnohí ju dokonca prirovnávali k legendárnej Grace Kelly, píše bestlifeonline.com.    

Hoci zvodná blondínka hrala v mnohých filmoch, seriáloch a žiarila aj na divadelných doskách, nikdy sa jej nepodarilo dostať sa medzi top herečky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Topgun (@topgun_movie_fanpage)

Za to, že si svoju krásu a príťažlivosť dlho neudržala, môže aj jej nie príliš ľahký život. Ešte ako mladá zažila znásilnenie, má za sebou tri nevydarené manželstvá, dve s mužmi a jedno krátke so ženou, barmankou Melanie Leis. Herečka sa totiž v roku 2010 priznala, že je lesbička. 

McGillis má s bývalým manželom Fredom Tillmanom dve dcéry Kelsey (31) a Sonoru (29). K herectvu sa vracia už len príležitostne, oveľa viac jej vyhovuje život v ústraní. Momentálne ju zamestnáva vyučovanie herectva na škole a istý čas dokonca pracovala v drogovom a rehabilitačnom centre.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie