Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ako vyzerá ideálna strava dojčiacej matky? Podľa Ivany Gáboríkovej práve takto!
Zdielať na

Ako vyzerá ideálna strava dojčiacej matky? Podľa Ivany Gáboríkovej práve takto!

Zdroj: Instagram/iversanns

Je to len pár dní, čo Ivana Gáboríková priviedla na svet svoje druhé dieťa. Milovníčka zdravého životného štýlu teraz matkám ukazuje, ako sa stravuje.

Z Ivany Gáboríkovej je už dvojnásobná mama a doma sa stará nielen o 2-ročnú Bellu, ale aj o jej sestričku Leiu. Ivana už počas tehotenstva rada zdieľala recepty, ktoré doma varí a ktoré obľubuje aj jej dcérka Bella. 

​V jedálničku rodiny Gáboríkovcov majú prevahu zdravé suroviny a poctivá domáca strava. Polotovary by ste u nich doma len ťažko našli, rovnako ako rôzne sladké keksíky. Ivana rada zdieľala aj rôzne recepty na hlavné jedlá, nápoje, ale aj maškrty, ktoré doma pripravovala. Pokračuje v tom aj po pôrode druhej dcérky. Ivana ochotne ukazuje, ako vyzerá jej jedálniček od rána až do večera. Ako čerstvá mamička, ktorá svoje dieťa kojí, snaží sa jesť potraviny, ktoré bábätko nenafukujú. Ako postupuje pri ich výbere?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa mgaborik12 (@mgaborik12)

“Snažím sa dodržiavať pestrú stravu, čo najviac domácich výrobkov, zeleninu, ovocie zo záhrady, ktoré sú aktuálne dostupné. Ale ak mám podozrenie, že niektorá potravina nesadla, jednoducho ju vylúčim na určitú dobu a doma je kľud. Každý má na to iný názor, iné odporúčania od odborníkov, mutričných špecialistov, laktačných porakýň. Dôležitá je spokonosť matky a dieťatka,” opísala Ivana to, čo sa jej dostáva na tanier. Ako sa vám pozdáva jej výber jedál? 

Instagram

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie