Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Veľký horoskop na JÚN: Z koho bude sršať vášeň a kto bude mať nezhody so šéfom?
Zdielať na

Veľký horoskop na JÚN: Z koho bude sršať vášeň a kto bude mať nezhody so šéfom?

Zdroj: unsplash.com/sophie-skold

Pre ktoré znamenia bude šiesty mesiac tohto roku úspešný na poli lásky a koho čakajú veľké zmeny v zamestnaní? Zistite to hneď!

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na mesiac jún!

Už 14.júna na JOJke sa môžete tešiť no nový seriál Zlatá Rybka! ​

Baran

Zrodencov Barana poteší blahodarný sextil Venuše, ktorý v sebe skrýva neodolateľný sexepíl. V spojení s Marsom vykúzli úžasné podmienky pre prázdninové romániky. Skraja mesiaca sa majte na pozore pred narastajúcim napätím na pracovisku. Nezahovára sa vám, keď niekto naruší pôvodné plány a musíte sa mu prispôsobiť. Nakoniec to ale môže byť prínosné pre vašu kariéru aj budúce finančné zabezpečenie. 

Profimedia

Býk 

V júni stretávate veľa sympatických tvárí, ale vysnívaná romantika sa nekoná. Venuša tvorí nepeknú kvadratúru so Saturnom, a preto nemáte šťastie v láske. V pracovnom živote treba strážiť slová aj neverbálnu komunikáciu, kvôli ktorej sa môžete dostať do sporu s nadriadeným. Napriek zložitej konštelácii ponúka vesmír príležitosť zažiariť pri plnení náročnej úlohy. Prekvapíte sami seba aj šéfa. 

Blíženci 

Vychutnávať si budete priazeň opačného pohlavia, ktorá bude v júni enormná. Nezadaní Blíženci sa teraz nehrnú do vážneho vzťahu, pretože majú hneď niekoľko želiezok v ohni. Venuša sa v poslednej dekáde dostáva do ohnivého sextilu s Marsom! Tiež pracovná sféra hlási skvelé podmienky. Profitujete z originálnych nápadov. Jediné, čo by mohlo narobiť zbytočné problémy, je vaša zbrklosť. V kariére ani štúdiu nie je kam sa ponáhľať. 

Profimedia

Rak 

Ešte než odštartuje sezóna dovoleniek, dostanú zrodenci Raka príležitosť profesne sa vyšvihnúť. Prichádzate so skvelými nápadmi, ale počítajte s tým, že nebude ľahké ich presadiť. Najprv musíte získať dôveru nadriadených. S energiou zaobchádzajte opatrne, skraja mesiaca ju máte na rozdávanie, ale rýchlo sa vyčerpá. Potrápiť vás môžu aj premenlivé nálady. Tie ovplyvňujú najmä dianie na súkromnej pôde. 

Lev 

Prvá polovica mesiaca je pre zrodencov Leva psychicky náročnejšia, ale v druhej časti si spravíte chuť. Nesmúťte kvôli tomu, že pracovné záležitosti stagnujú alebo vás nadriadený kritizuje. Od 13-teho ho odbúrate svojimi argumentmi aj vynikajúcimi výsledkami. S financiami nezachádzate práve najrozumnejšie, ale dieru v rozpočte rýchlo zalepíte. Okrem tučnejšej výplaty Jupiter ponúka aj zaujímavé pracovné bonusy.

Profimedia

Panna 

Júnová klíma prináša skraja mesiaca skvelé pracovné podmienky. Vďaka Merkúru podávate bezchybné výkony, dávate si záležať na detailoch. Od 12. júna sa na vás však hrnie viac povinností a môžete niesť zodpovednosť aj za iných kolegov. Nebojte sa priznať, že je niečo nad vaše sily. Nadriadený vám uľahčí, aby ste sa vyhli stresu a prepracovaniu. Financie sú dôležité, ale zdravie musí byť na prvom mieste. 

Váhy 

Zadané Váhy sa v júni zaoberajú otázkou, či mať s drahou polovičkou ešte trpezlivosť. Miláčik vás trápi svojou náladovosťou, navyše máte pocit, že si vás neváži. Dokonca zvažujete, že si nájdete niekoho vhodnejšieho. Ani pracovná sféra nie je bez chybičky. Od 13. júna ale zmobilizujete sily a rozhodnete sa s nepriazňou hviezd bojovať. Vďaka Merkúru máte skvelé nápady a neotáľate s ich realizáciou.

Profimedia

​Škorpión 

Kňažka lásky je do 22. júna v opozícii k vášmu znameniu, čo nevytvára dobré podmienky pre vzťah. Zadaní Škorpióni sa dokonca v myšlienkach dostávajú k prípadnému rozchodu. Využite vnútornú silu a verte, že miláčik potrebuje vašu lásku viac ako inokedy. Ani pracovná sféra nie je žiadny med. Bude náročné splniť požiadavky nadriadených. Ešte budete radi, že náročná úloha skončila na pleciach niektorého z kolegov. 

Strelec 

Ako by ste pred letom chceli stihnúť všetky pracovné resty. Odvádzate skvelé výkony a ste nezvyčajne rýchli. Od 13. 6. sa ale Merkúr dostáva do nepríjemnej opozície, čo sa prejaví na pracovných vzťahoch. Vyhnite sa povýšenému jednaniu. Kolegovia by sa od vás mohli odvrátiť. Mars sľubuje pestré spoločenské vyžitie, ktoré ocenia hlavne nezadaní Strelci. Okolo 21. 6. si môžete užiť nejeden vášnivý románik.

Profimedia

​Kozorožec 

Medziľudské vzťahy budú v nadchádzajúcom mesiaci premenlivé. Nezadaní Kozorožci sa nemôžu sťažovať na chýbajúcich nápadníkov - bohužiaľ ste voči nim nedôverčiví, párkrát ste sa spálili, preto svoje možnosti vidíte zbytočne čierno. Pracovné záležitosti nebudú najľahšie, ale vy sa nehodláte vzdať. Do 12. vám síce plány komplikuje Merkúr, ale vy s ním úspešne držíte krok. Niet divu, že potrebujete nabrať sily. 

Vodnár 

Aktuálna klíma nie je vhodná na hľadanie partnera alebo partnerky. Energiu nasmerujte k pracovným povinnostiam, kde prinesie lepšie výsledky s menšou námahou. Do 13. sa trochu trápite, ale v druhej polovici vás pobozká múza. Blahodarný trigón Merkúra ukazuje na možné zvýšenie výplaty. Napokon budú ocenené dlhoročné skúsenosti. Šťastie budete mať v obchodných záležitostiach a vylúčené nie sú ani peňažné výhry!

Profimedia

Ryby 

Na pracovisku podávate fantastické výkony a nikto nemôže pochybovať, že ste ľuďmi na správnom mieste. Okrem finančného prilepšenia sa môžete dočkať aj nejakého ocenenia alebo výhry. Od 13. ale nastavené tempo zvoľňujete. Bojujete s únavou, kvôli ktorej by ste chybovali. Úžasné chvíle sľubuje aj pole lásky. Ohromná príťažlivosť prináša do vášho života nové tváre. Len sa trápite s tým, ktorá je tá pravá.

Súvisiace články

Najčítanejšie