Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ženy promi Slovenke gratulovali k bábätku, ona ich šokovala: Nie som tehotná, iba tučná!
Zdielať na

Ženy promi Slovenke gratulovali k bábätku, ona ich šokovala: Nie som tehotná, iba tučná!

Zdroj: Instagram

Niektoré ženy sa každé jedno kilo navyše snažia skryť pod oblečením. A na fotkách sa radšej vylepšujú, len aby pred svojimi fanúšikmi vyzerali super. Dominika Cibulková to nikdy nerobila a ani nebude.

Naša najlepšia tenistka si vychutnáva pár dní voľna s manželom na slnečnej Ibize. Blondína sa netají tým, že po náročnej športovej kariére si jednoducho užíva život. 

​Dominika dokonca bez okolkov priznala, že po pôrode syna Jakubka sa vykašľala na to, ako vyzerá a rozhodne sa neponáhľala dostať sa späť do svojej starej formy. Podarilo sa jej zhodiť 20 kíl, no každý jeden kilogram bol vydretý. "Nie som typ, ktorý chudne sám od seba, ani kojením ani prechádzkami s kočíkom, ale nie je horšia vlastnosť ako sebaľútosť. To maximálne neznášam a opovrhujem ňou! Je za tým naozajstná drina... Chcela som sa opäť páčiť sama sebe, môjmu manželovi a opäť si obliekať obľúbené kúsky zo šatníka a to ma nakoplo. Každý má inú motiváciu, len ju treba nájsť a pevne sa jej držať!" priznala pred pár mesiacmi. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Cibulkovej sa vtedy podarilo pekne schudnúť a svoju chudšiu figúru ukazovala v rôznych obtiahnutých modeloch. Odvtedy však prešlo veľa času a vyzerá to tak, že Dominika už na sebe nedrie tak tvrdo ako pred pár týždňami. Dôkazom je aj najnovšie video zo spomínanej dovolenky, na ktorej je opäť o čosi plnšia. Pri pohľade na jej bruško dokonca viacerí tipovali, že je tehotná. Tenistka ich však rýchlo vyviedla z omylu slovami: "Nie som tehotná, iba tučná a skutočná."  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Súvisiace články

Najčítanejšie