Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Na dcérine zablatené tenisky vyskúšala tento super TRIK: Za pár minút ako nové!
Zdielať na

Na dcérine zablatené tenisky vyskúšala tento super TRIK: Za pár minút ako nové!

Zdroj: Facebook/Cleaning tips and tricks

Ak sa vám podarí extrémne zašpiniť obľúbené biele tenisky, nevyhadzujte ich! Táto finta si dokáže poradiť aj so silným znečistením a zaberie vám to len pár minút.

Kožené či plátené biele tenisky má v botníku takmer každá žena či mladá slečna. Žiaľ, práve tieto topánky sa dokážu aj najrýchlejšie zašpiniť. Našťastie, presne na tento prípad absolútne perfektne zaberá tento trik, ktorý vám zaberie len pár minút času.

Vyskúšajte aj ďalšie triky, kde vám postačí obyčajná pena na holenie!

Biele tenisky budú ako nové

Podobných rád na čistenie nájdete na internete pomerne veľa, no tento je z nich nielen najlacnejší a najrýchlejší, ale rozhodne aj najúčinnejší.

Vo facebookovej skupine „Cleaning tips and tricks“ ho zverejnila Julia Louise a ľudia si ho nevedia vynachváliť. V statuse ukázala obľúbené biele conversy svojej dcéry, ktoré boli poriadne zašpinené od blata, informuje The Sun. 

Facebook/Cleaning tips and tricks

„Pena na holenie! Absolútny dar z nebies!“ napísala vo svojom príspevku a vysvetlila, že tenisky najskôr navlhčila hubkou, poriadne ich vyšúchala vrstvou peny na holenie, nechala pôsobiť 30 minút a následne ich dala oprať do práčky. 

Facebook/Cleaning tips and tricks

A toto je výsledok!

Facebook/Cleaning tips and tricks

​Mamina nakoniec dodala, že kúpila úplne najlacnejšiu penu na holenie za pár centov, ktorá vydrží dlho. Ľudia jej za tento trik poďakovali a niektorí odporúčajú vybrať z tenisiek šnúrky a tie vybieliť samostatne, aby boli dokonalo čisté.

Čo poviete na tento čistiaci trik, vyskúšate ho?

Súvisiace články

Najčítanejšie