Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ženy podľa horoskopu: Vodnárky nevedia klamať, Levice si vyberajú zlých partnerov
Zdielať na

Ženy podľa horoskopu: Vodnárky nevedia klamať, Levice si vyberajú zlých partnerov

Zdroj: Profimedia

Aké sú najsilnejšie, ale tiež najslabšie vlastnosti žien jednotlivých slnečných znamení? Tu nájdete odpoveď!

Určite viete, aká je základná charakteristika vášho znamenia, no tušíte, ako môže ovplyvňovať znamenie ženskú stránku vašej osobnosti?

Ktovie, či tento horoskop sedí aj na herečku Natáliu Germani...​

Baran

Žena narodená v znamení Barana by mala na čele nosiť červenú tabuľku s nápisom: "Pozor na mňa!" Je nevypočítateľná, pôsobí neprístupne, chladne a odťažito. Niekedy to dokonca môže vyzerať, že ju muži úplne nezajímajú, ale opak je pravdou. Táto žena je dokonalá herečka. Možno vám polezie na nervy jej paličatosť a impulzívnosť. Nebuďte prekvapení, keď bude najprv jednať a až potom myslieť. Hoci sa jej úsudok môže javiť ako tvrdý, až krutý, úplne vás dostane svojou hravosťou a potrebou skúsiť úplne všetko, čo sa vám ponúkne. Veľmi počúva na lichôtky, je nevyliečiteľne romantická a srší z nej pravá žena a silná sexualita. 

Býk

Žena narodená pod nadvládou Býka dokonale ovláda umenie zvádzať, bez toho, že by ju to niekto musel učiť. Jej kúzlu nepodľahne iba muž, ktorý je po smrti. Je veľmi zmyselná a sentimentálna, ale voči partnerom má tiež silné vlastnícke sklony. Ľahko so sebou nechá mávať žiarlivosť a môžete vziať jed na to, že nikdy nezabudne ani neodpustí. Je praktická a na platonickú lásku neverí. Krátkodobé romániky nie sú nič pre ňu. Rada je a pije a miluje luxus, pohodlie a dostatok všetkého.

Blíženci

Žena, v ktorej sa ukrývajú Blíženci, robí česť svojmu znameniu. Je ako harém – má v sebe niekoľko ďalších žien a ani ona sama nikdy nevie, ktorá z nich zrovna dostane hlavné slovo. Nech už je v nej žien viac, môžete si byť istí, že bude výrazne spoločenská, zábavná, inteligentná, vtipná a rýchlo reagujúca. Dokáže robiť niekoľko vecí naraz a neustále sa vrhá do niečoho nového. Preto musí mať neustále slobodu, neznesie, keď ju niekto zväzuje. Tiež preto väčšinou nemá záujem o dlhšie vzťahy a má silné sklony k promiskuite. Nosí srdce na dlani, je otvorené, ale býva tiež často dezorientovaná a obdobie veselosti sa u nej strieda s obdobím depresie.

unsplash.com/allef-vinicius

Rak

Základná charakteristika žien narodených v znamení Raka je jednoduchá. Tato bytosť je do očí bijúcim spôsobom romantická, nesmelá, plachá a orientovaná na domov a istoty. Lipne úplne na všetkých, vrátane minulosti aj nevyhovujúcich vzťahov. Napriek tomu si ale tiež všetko pamätá, zvlášť, ak sa jedná o osobné krivdy. Je výborná domáca a kuchárka – tiež preto, že šetrí a s peniazmi sa ochotne rozlúči len vtedy, keď sa utrácajú ako balzam na jej boľavú dušu. Potrebuje byť hýčkaná, oceňovaná a vyžaduje si pozornosť.

Lev

Levica je ako diamant vo výkladnej skrini, všetci z jej okolia by sa mali zastaviť a jednoducho iba žasnúť. Ženu narodenú v tomto znamení poznáte na prvý pohľad. Je panovačná, ale dôstojná, nafúkaná, ale láskavá a veľkorysá. Svojím spôsobom je predajná – trebárs byť stredobodom pozornosti a nič pre to nie je dôležitejšie než to, aby muži po nej túžili. Je často zamilovaná, avšak málokedy skutočne milujúca, pretože nemá potrebu sa úplne odovzdať. Spravidla má sklon milovať toho nepravého muža. Je márnivá, veľa utráca a nudí ju všetko, čo zaváňa rutinou.

Panna

Medzi Pannami sa nachádza najmenej vydatých žien. Je to však z toho dôvodu, že ženy narodené v tomto znamení spravidla nedokážu nájsť muža, ktorý by vyhovoval ich vysokým nárokom. Takáto žena sa správa seriózne, dôstojne a skromne. Verí v sebazdokonaľovanie a celý život sa vzdeláva. Hoci vyžaduje nezávislosť, jej srdce je hlboké. Dokáže city veľmi dobre skrývať, a preto môže pôsobiť chladne, až neprístupne. 

unsplash.com/tamara-bellis

Váhy

Žena narodená v znamení Váh vás uchváti svojou eleganciou, dokonalým zmyslom pre harmóniu a absolútnym vkusom. Táto žena prahne po obdive, ale nesmie byť príliš okázalý. Má averziu voči všetkému, čo je pre vás nepríťažlivé. Je výrečná, mnohostranná, sebavedomá a vzrušujúca, ale tiež veľmi prelietavá. Jej city bývajú plytké a zvyčajne nemajú dlhé trvanie.

Škorpión

Žena narodená v znamení Škorpióna je žena, na ktorú sa nezabúda. Je extrémne citlivá na vonkajšie podnety, má sklony k extrémom a hĺbke a veľmi ochotne podlieha svojim vášniam. Vidí hlboko do motívov ostatných. Túto ženu neošálite, ale môžete si byť istí, že pre vás bude veľmi dlho neprípustná a nepochopiteľná. Nečudujte sa, pokiaľ bude kritická a náročná. Ak sa s tým dokážete vyrovnať, za odmenu získate neskutočne trpezlivú a odhodlanú partnerku. Je verná a stála, ale ak je zranená, nebude sa štítiť pomsty. Presne vie, čo chce, a dokáže si počkať, pokojne aj niekoľko rokov.

Strelec

Žena narodená v znamení Strelca je bez preháňania ženskou verziou Casanovy. Je otvorená, priamočiara a márnivá. Zmyslom jej života je baviť sa a byť bavená. Potrebuje obecenstvo a je nenapraviteľná koketa, zvodkyňa a optimistka. Na vážne vzťahy a manželstvo však veľmi nie je. Táto žena bude mať veľký problém sa usadiť. Je spontánna a impulzívna – raz meria a trikrát reže.

unsplash.com

Kozorožec

Túžite po žene, ktorá bude usporiadaná, organizovaná a bude mať vo všetkom poriadok? Hľadajte tú, ktorá sa narodila v znamení Kozorožca. Aj keď chce mať všetko pod kontrolou, prekvapí vás jej skrytá vášeň a schopnosť podľahnúť lichôtkam, navyše, je extrémne verná. Na oplátku vás bude žiadať, aby ste prejavili svoje city a ocenili jej vlastnosti. Aj napriek svojej zodpovednosti, loajálnosti a trpezlivosti, dokáže byť niekedy veľmi krutá. Krivdu neodpustí a bude si ju celý život pamätať. 

Vodnár

Žena narodená v znamení Vodnára je originálna, slobodná a chce byť za každú cenu svojská. Je citlivá, obdarená silným intelektom, bystrá a priama. Táto žena je taká zlá klamárka, že si môžete hoci istí, že všetko, čo vám hovorí, je pravda. Okrem toho je však aj tvrdohlavá a nebojí sa ísť aj tam, kam by ostatní nikdy nešli. Na to, aby dostala, čo chce, je schopná prakticky všetkého. Je hračkou toho, kto vie zahrať na jej city a súcit, a často tak opatruje muža nepochopeného manželkou.

Ryby

Intenzívne ženská, poddajná, zmyselná, taká je žena narodená v znamení Rýb. Uchváti vás svojou nadmernou vnímavosťou a vlastnosťami posúdiť všetko cez pocity. Je súcitná, ochotná pomôcť všetkým a za každých okolností. Pretože sa rada podriaďuje, často sa obetuje a až príliš často sa zamilováva do nepravých mužov. Jej negatívnymi vlastnosťami je pomerne veľká nepraktickosť a neschopnosť vnímať realitu.

unsplash.com

 

Súvisiace články

Najčítanejšie