Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Cibulková vracia úder hejterom: TOTO urobila žene, ktorá jej nadávala
Zdielať na

Cibulková vracia úder hejterom: TOTO urobila žene, ktorá jej nadávala

Zdroj: Instagram/DC

Ako reagujete na kritiku, ktorú vám niekto občas povie? Lebo Dominika Cibulková priznala, že škaredé a urážlivé komentáre, ktoré jej ľudia neustále vypisujú na sociálnych sieťach, nerieši. Prečo?

Keď vyhrávala tenisové turnaje a reprezentovala Slovensko v zahraničí, Slováci ju milovali a fandili jej. Po športovej kariére však čoraz častejšie zažíva šikanu práve na sociálnych sieťach. Tu jej ľudia nadávajú, osočujú ju a veľakrát ju urážajú naozaj škaredenými slovami. Čo si o tom myslí Dominika?

​Neopodstatnenou kritikou na sociálnych sieťach sa prestala zaoberať. Prečo? “Som naučená prijímať, len nemôže byť až takto konštruktívna… Práve som niečomu takému venovala 10 minút môjho času a nehodlám to ďalej robiť (aj keď musím povedať, že ma to veľmi bavilo) rovnako ako doteraz, ďakujem za pozornosť ľudia a kemp on smiling- pretože život je krásny tak si ho užívajte,” odkázala neprajníkom Dominika. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Tá dokonca zverejnila profil jedného z hejterov, ktorý je odkázal tieto kruté slová: “Špata tlstá, kúp si zrkadlo”. Pani, ktorá takto reagovala na svetoznámu tenistku, asi nebude nadšená, keď sa dozvie, že ju športovkyňa na svojom instagramovom profile verejne ponížili a zverejnila jej profil. Čo by ste robili na jej mieste vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie