Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ľudia sú z tejto ženy úplne paf: Od dospievajúcej dcéry je na nerozoznanie
Zdielať na

Ľudia sú z tejto ženy úplne paf: Od dospievajúcej dcéry je na nerozoznanie

Zdroj: TikTok/tatianafs1

Má úplne rovnakú štíhlu postavičku ako jej dcéra a pokojne si oblečie čokoľvek z jej šatníka. Väčšinou si ľudia myslia, že sú sestry, ale v skutočnosti ide o matku s dcérou.

Keď Tatiana Fleming-Smith zverejnila niekoľko videí na TikToku so svojou mamou, netušila, aké šialenstvo tým spustí. Ľudia zostali z jej 45-ročnej mamy úplne zaskočení, pretože vyzerá úplne rovnako, ako jej 17-ročná dcéra, píše Daily Star.

Aj Nela Pocisková má dvoch deťoch dokonalú figúru, ako to len robí?​

​Aká matka...

„Mám 45 a obliekam sa rovnako ako moja 17-ročná dcéra. Je príjemné vedieť, že dokážem stále upútať pozornosť,“ hovorí 45-ročná Pandora, ktorá si s dcérou zapózovala v takmer identických outfitoch. S jej dokonalou postavou si môže stále obliecť naozaj čokoľvek, pretože vyzerá veľmi mladistvo a šik. 

„Tvoja mama je neuveriteľná, vyzeráte ako dvojičky,“ napísal jej jeden z mnohých. 

„Keď spomeniem, koľko mám rokov, ľudia sú vždy šokovaní, najmä keď zistia, že mám dospievajúce deti,“ hovorí Pandora, ktorá si ich nevie vynachváliť. „To, že máte pri sebe neustále dospievajúce deti, vás núti stále sa zaujímať o to, čo je momentálne v kurze a cool,“ pochvaľuje si atraktívna mamina. 

TikTok/tatianafs1

A ako zareagovala dcéra na to, že ľudia sú z jej mamy úplne paf?

„Páči sa mi, že ľudia majú radi moju mamu a že si získala takú popularitu. Myslím, že svojím životným štýlom a pozitívnym naladením inšpiruje mnohé ďalšie ženy,“ chváli maminu dcéra. 

A čo je za jej perfektnou postavou a mladistvým vzhľadom? „Už od mladosti ma veľmi baví cvičenie a pohyb. Milujem jesť zdravo, pretože sa vďaka tomu cítim naozaj dobre. Kombinácia týchto dvoch vecí sa mi zatiaľ maximálne osvedčila.

Ako starnete, vaša svalová hmota klesá, takže cítim, že je naozaj dôležité zostať silný, aby ste si udržali celé telo v dobrej kondícii," hovorí Pandora a dodáva, že keď sa udržiava fit a zdravá, cíti sa vo svojom tele psychicky silná a viac sexi.

Všetkým ľuďom, ktorí sa snažia udržiavať si fit postavu odkazuje, aby poctivo a pravidelne cvičili, jedli zdravo a pili veľa vody. Nič lepšie a účinnejšie podľa nej neexistuje. Niečo na tom rozhodne bude, čo poviete?

@tatianafs1 Mother daughter TikTok #mum #mom #fyp #foryou #foryoupage ♬ Over Remix By Micky Weekes - Hey, I’m Kylie ?
@tatianafs1 Personality wise especially #mum #mom #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound - ༺♡༻

Súvisiace články

Najčítanejšie