Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nela Pocisková so slzami v očiach priznala: TOTO teraz veľmi ľutujem...
Zdielať na

Nela Pocisková so slzami v očiach priznala: TOTO teraz veľmi ľutujem...

Zdroj: TV JOJ

Oľutovali ste niekedy vo svojom živote príležitosť, ktorá sa vám naskytla, no rozhodli sme sa ju nevyužiť? Nela Pocisková priznala, čo si dodnes vyčíta...

Populárna speváčka a seriálová herečka Nela Pocisková otvorene priznala, že je tu niečo, čo dodnes trpko ľutuje. Nie je tajomstvo, že sympatická hviezda seriálu Nemocnica na istý čas odsunula prácu na druhú koľaj, a to práve preto, aby sa venovala svojim dvom malým deťom. 

​ Premiéra muzikálu The Bodyguard bola naozaj veľkolepá, pozrite sa!

​Hoci bola stále na materskej, pracovné ponuky veľmi dôkladne zvažovala kvôli deťom. A práve v tom čase prišla aj ponuku na hlavnú úlohu v pripravovanom muzikáli Bodyguard, kde by si zahrala hlavnú hviezdu Whitney Houston. "Za celý čas, čo som strávila doma na materskej, som nikdy na jednu sekundu neľutovala žiadnu pracovnú príležitosť. Keď prišla ponuka spievať Bodyguarda, neskutočne som bola šťastná. Potom som začala všetko spochybňovať a báť sa, či to budem stíhať...." priznala smutne Nela. Rolu napokon odmietla a Houston si zahrala Dáša Mamba Šarközyová. A tá má už po premiére, na ktorej zožala obrovský úspech! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mamba Dasha ? (@mambadasha)

"Dnes namiesto toho, aby som tam, sedím doma a tečú mi slzy. Dostala som obrovskú lekciu počúvať samú seba a už nikdy nebudem spievať Whitney Houston. Ľudia robia chyby a toto je tá moja a teda vám poviem, pekne ma to bolí..." dodala smutne Nela. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???? ????????? (@pociskova.nela)

Súvisiace články

Najčítanejšie