Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tip trénerky na najrýchlejšie chudnutie je hitom: Získajte postavu snov za 20 minút
Zdielať na

Tip trénerky na najrýchlejšie chudnutie je hitom: Získajte postavu snov za 20 minút

Zdroj: Instagram/jennyfrancis23

Tento jednoduchý cvik vraj funguje doslova zázračne a to nielen na spálenie kalórií, ale rovnako tak aj na spevnenie svalstva. Obetujte pár minút času trikrát do týždňa a uvidíte, ako sa vám zmení telo!

Populárna fitness trénerka Jenny Francis-Townson zverejnila na sociálnej sieti jednoduchý spôsob, ako získať čo najrýchlejšie perfektnú postavu a ten sa stal okamžite hitom. Nepotrebujete naň žiadne náčinie a postačí vám iba 20 minút trikrát týždenne!

Vyskúšajte aj iné cviky, ktoré môžete robiť na schodoch!

Ak potrebujete zhodiť kilá navyše, nemusíte robiť žiadne náročné kardio a dokonca nemusíte ani nutne behať. Jenny vo svojom virálnom videu, ktoré má už viac ako 100-miliónov videní ukázala dokonalý spôsob, ako posilniť a spevniť rôzne časti tela naraz. 

Vo videu síce ukazuje cviky v posilňovni na stroji, ktorý imituje chôdzu po schodoch, ale vám postačia aj obyčajné schody a to 20 minút trikrát týždenne, informuje Daily Star. 

Jenny tvrdí, že na zhodenie nadváhy a vytvarovanie postavy naozaj stačia iba rôzne silové cviky na schodoch. "Chodenie po schodoch vám pomôže zbaviť sa prebytočného tuku a vyrysovať svaly," napísala. 

„Takto si zvyšujete tepovú frekvenciu, čo vám pomáha spaľovať kalórie a vaše telo zároveň berie energiu z tukových zásob. Tiež precvičíte celé telo a tým, že väčšina hlavných svalových skupín tvrdo pracuje, spálite ešte viac kalórií,“ upresnila trénerka. 

Čo na to hovoríte vy? Leto sa blíži, možno tento tip stojí za vyskúšanie!

@styleangel Another one #CloseYourRings #weightlossjourney?? #weightlosscheck #12330workout #stairmasterworkout #12330challenge #weightlossjournal #fyp ♬ Switch A Nigga Out - Summer Walker
@fitwithmezz when im trying to lean out i do this twice a week and its deathly ?? #fitwithmezz #cardioroutine #stairmasterworkout #fatloss #abs ♬ without me - favsoundds

Súvisiace články

Najčítanejšie