Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Veľký horoskop na MÁJ: Pre koho bude mesiacom lásky a kto zažije skôr sklamanie?
Zdielať na

Veľký horoskop na MÁJ: Pre koho bude mesiacom lásky a kto zažije skôr sklamanie?

Zdroj: Profimedia

V piatom mesiaci tohto roka na nás čakajú nové príležitosti ale aj nástrahy. Čo si hviezdy pripravili práve pre vás?

V máji budú rozkvitať nové vzťahy, príroda a aj kreatívne nápady! Prečítajte si, čo všetko čaká na vaše znamenie!

Bude zo synčeka Dominiky Cibulkovej tenista? Toto o ňom prezradila!

Baran

Milí Barani, v máji budete potrebovať veľa trpezlivosti. Používajte ju v milostných záležitostiach, rodine aj na pracovisku. Pokiaľ budete na svojho nápadníka či partnera tlačiť, rozhodne svoj cieľ nedosiahnete. To isté platí pre rokovania s nadriadenými aj kolegami. Hlavne na konci mesiaca sa vyhnite povýšenosti. Do 25. 5. podávate perfektné výkony, ale kvôli tomu sa ešte nemusíte vyťahovať na druhých.

Profimedia

Býk

Májová atmosféra dostihne aj vás, milí Býci. Začnete túžiť po spriaznenej duši, avšak Venuša tieto sny udržuje pri zemi. Na pracovisku ste na seba prísni a pevná disciplína prinesie zaslúženú odmenu. Do 23. mája môžete svoj účet rozšíriť o tučnú sumičku. Na ceste k vám sú aj potešujúce správy ohľadom kariéry alebo štúdia. V posledných májových dňoch hviezdy radia vyhnúť sa nákladným nákupom.

Blíženci

Májové zvody môžu byť pre zrodencov Blížencov mätúce. Ľahko sa zakukáte do človeka, ktorý sa k vám vôbec nehodí. Skúste sa nad májové mámenie povzniesť a aj napriek neúspechu nevzdávajte šancu na lásku. Na pracovisku zo seba vykresajte väčšiu trpezlivosť. Stačí maličkosť a vaše emócie poletia nahor. To sa negatívne podpíše na atmosfére v celom tíme. Ovládnite sa, kým si vás nadriadený pozve na koberček.

Profimedia

Rak

Ak sa pýtate, aký mesiac čaká vás, milí Raci, hviezdy ukazujú palec nahor. Skvelé novinky očakávajte na pracovnom poli, kde sa rysujú neopakovateľné príležitosti na zisk. Podávate skvelé výkony s jediným cieľom - zlepšiť svoje materiálne zabezpečenie. Profitujete z dobrých vzťahov s kolegami, ste dôležitým článkom tímu. Vesmír vás odrádza od nákupu niečoho nákladného. Táto investícia by vás mrzela.

Lev

Májová konštelácia sa zdá ideálna. Kňažka lásky sľubuje romantický program pre nezadaných aj Levov vo vzťahu. Pre opačné pohlavie ste veľmi atraktívni. Keď sa ocitnete v spoločnosti, náprotivky z vás nespustia oči. U zadaných to môže prebúdzať žiarlivosť drahej polovičky! Ani pracovná sféra nestojí pozadu. Rozhodnete sa ukázať svoj potenciál, vyhýbate sa prokrastinácii a plán plníte na sto percent.

Profimedia

​Panna

Zadané Panny prežívajú májový rozjazd pomerne búrlivo. Zatiaľ čo vám sa zdá partnerské spolužitie rozladené, drahá polovička to tak neprežíva. Do 24. mája si výbuchom emócií nepomôžete. Hľadajte svoj vnútorný pokoj, snažte sa venovať obľúbeným aktivitám, navštevujte kamarátov, odpočívajte. Až v závere mesiaca môžete diskutovať na tému spokojného partnerstva. Miláčik vám v mnohom dá za pravdu. 

Váhy

Momentálne zažívate kariérny rozmach, aký v posledných týždňoch nemal obdobu. Zhora prúdia jedinečné nápady, vďaka ktorým môžu Váhy rozbehnúť podnikanie. Do 22. mája tiež zarábate zaujímavé peňažné sumy. V poslednej májovej dekáde si strážte svoje správanie. Prehnaná vzťahovačnosť vám môže uškodiť profesne aj v súkromí. Zadaní kladú na polovičku prehnané nároky. Nedivte sa, že ich nie je schopná splniť.

Profimedia

​Škorpión

Jar zapaľuje lýtka! Je to poznať aj na zrodencoch Škorpióna, ktorí sú vnímavejší na vysielané podnety. Flirtujete, rozdávate zvodné pohľady a žiarivé úsmevy, ktorým je ťažké odolať. Napriek tomu, že po vzťahu neprahnete, nakoniec vám ho hviezdy aj tak predurčujú. V zamestnaní podávate excelentné výkony. Po 23. máji sa bohužiaľ nevyhnete nepríjemnostiam. Chybička sa vlúdi, ale vďaka svojej pohotovosti situáciu zachránite.

Strelec

Milí Strelci, v máji spomaľte tempo a sústreďte sa na kvalitu odvedenej práce. Ste ohromne rýchli, ale chýb bude ako maku. Hoci sa nadriadení proti takémuto prístupu vymedzujú, vy s nimi nesúhlasíte. Ak sa chcete vyhnúť finančným sankciám, zmeňte svoj prístup. Na čo sa môžete tešiť, to sú milostné príležitosti. Dokonca je možné, že si užijete jeden horúci úlet! Opačné pohlavie vám neodolá.

Profimedia

​Kozorožec

Kariéra je v máji vašim hnacím motorom, ktorému podriadite všetky ostatné plány. Mars podporuje výkonnosť a zbystruje uvažovanie. Jediné, čo by vás mohlo pribrzdiť, sú neutešené vzťahy s kolegami. Vnímajú vás ako sólistu, ktorý sa hrá na vlastnom piesočku a vyčleňuje sa z tímu. Ani milostné väzby nie sú veľkou výhrou. Venuša vás dokonca tlačí na to, aby ste urobili jedno nepopulárne rozhodnutie.

Vodnár

Trávite čas s príjemným človekom, ktorého predstavíte aj svojim priateľom a rodine. Idylické obdobie bohužiaľ v máji naruší Venuša v nepriaznivej kvadratúre so Saturnom. Vedzte ale, že je to len chvíľková záležitosť, ktorej by ste nemali prikladať veľký význam. V zamestnaní sa otvára cesta k profesnému rastu. Koncentrujete sa na svoj cieľ a vďaka Merkúru ho máte na dosah ruky. Vyžmýkate zo seba to najlepšie.

Profimedia

Ryby

Máj si posvieti na kariéru, v ktorej sa objavujú zásadné nedostatky. Dohady s nadriadenými nikam nepovedú, nakoniec budete musieť urobiť veci tak, ako ich chcú oni. Ušetrite si čas aj energiu a zbytočne s nimi nediskutujte. Po 24. máji ukážete svoje kvality a doženiete, čo sa nepodarilo. Vo vzťahoch sa oslobodíte od človeka, ktorý žil na váš úkor. Uvoľníte tým priestor pre niekoho oveľa vhodnejšieho.

Súvisiace články

Najčítanejšie