Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Pri jeho kúpe Plačkovú s manželom poriadne oklamali: Manželia sú z výsledku hotoví
Zdielať na

Pri jeho kúpe Plačkovú s manželom poriadne oklamali: Manželia sú z výsledku hotoví

Zdroj: IG/rene.rendy

Aj vám sa už stalo, že vás pri kúpe oklamali? Zuzana Plačková s manželom Reném nie sú výnimkou. Ziskuchtiví špekulanti ich takto podviedli!

Rodinka Strauszovcov sa ostatné mesiace pomaly rozrástla o rôznych domácich miláčikov. Ako prvé do ich domácnosti pribudlo mini prasiatko, ktorému dali meno Tinky. Dvojica si ho kúpila s tým, že nikdy nevyrastie do rozmerov normálneho prasaťa...

„No... Takže prvé prasiatko máme, volá sa Tinky a ešte chceme jedno, samičku Lalinku. Vždy sme si s Reném hovorili, že keď sa budeme sťahovať do domu, tak budeme mať prasiatka. Tak úplne sa teškáme teraz. Veľmi si to užívame. A je fakt inteligentné. Normálne chodí cikať a kakať na plienku, má svoj pelech, kde spinká. A toto je vlastne to prasiatko, čo ostane maličké," opísala svojho domáceho miláčika v minulosti Zuzana. Ako sa teraz ukázalo, nebola to pravda. 

IG/queen.plackova

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @tinkydiorko

Z malého rozkošného prasiatka je obor! Kým boli totiž manželia na dovolenke, Tinkyho zverili Zuzaninej mame. Keď sa René za ním zastavil, neveril vlastným očiam. Z mini prasiatka je poriadne tučné prasa. René sa nestíhal čudovať a bez okolkov priznal: "Volám sa Tinky a mám 30kg, som zdravý a šťastný u babičky. Nedávajte to na babku že ho vykŕmila, proste nás oj*bali pri kúpe."

Instagram

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @tinkydiorko

Súvisiace články

Najčítanejšie