Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Po pôrode schudla takmer 40 kíl a vyzerá super: TAKTO sa to podarí aj vám!
Zdielať na

Po pôrode schudla takmer 40 kíl a vyzerá super: TAKTO sa to podarí aj vám!

Zdroj: Instagram/natashapehrson

Trojnásobná mamička sa podelila s fanúšikmi o svoje tipy, ako sa dostať po pôrode opäť do formy a ako zhodiť nabraté kilogramy. Wau, vyzerá úžasne!

Natasha Pherson (32) pribrala pri každom tehotenstve okolo 50 kíl, no vždy sa jej podarilo nadváhy zbaviť.

Na TikToku si založila účet aj preto, aby svojimi radami pomohla aj ďalším mamičkám dostať sa do formy aj popri starostlivosti o deti a domácnosť, informuje Daily Star.   

Mamička prezradila, že po poslednom pôrode sa k nej pridal aj manžel, čo jej veľmi pomohlo, pretože sa navzájom podporovali a motivovali. 

Natasha sa s fanúšikmi delí o všetky kroky na svojej ceste k pevnej a štíhlej postave vrátane cvičenia, prirodzeného pohybu aj zdravšieho jedálnička.

Takto sa to podarí aj vám!

Natasha zverejnila tie najúčinnejšie tipy, ktoré jej aj manželovi pomohli pri chudnutí a pri spevňovaní svalstva.

    1. Každý deň vypili 3-4 litre vody.
    2. Cvičili (akékoľvek cvičenia) 45 minút denne a spravili minimálne 10-tisíc krokov každý deň.
    3. Namiesto počítania kalórií sa pevne držali zostaveného výživového plánu.
    4. „A na záver to, čo väčšine ľuďom pri chudnutí chýba. Musíte byť dôslední! Neschudnete cez noc. Musíte toto všetko robiť denne a poctivo niekoľko mesiacov a váha pôjde pekne dole!” radí schudnutá mamička.

„Rýchle chudnutie a diétovanie nikdy nebude fungovať dlhodobo,“ myslí si Natasha, a dodala, že pri chudnutí musíte byť dôslední a pripraviť sa na to, že to bude trvať dlhšie.

„Musíte byť disciplinovaní,“ hovorí fit mamina, ktorá je presvedčená, že skutočná zmena musí nastať najskôr v hlave a v našom myslení.

"Schudnutie vám zmení život," povedala Natasha. "Ale nie preto, že budete štíhlejšie, ale preto, že zistíte, čoho všetkého ste schopné. Mojím cieľom je, aby sa aj ostatné ženy cítili a vedeli, že život môže byť lepší, ak to budú skutočne chcieť,“ dodala na záver.

Niečo na tom rozhodne bude, čo poviete? Idete na to aj vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie