Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Keď sa ukázala v plavkách, nazvali ju nechutnou: Mali by ste na TO odvahu?
Zdielať na

Keď sa ukázala v plavkách, nazvali ju nechutnou: Mali by ste na TO odvahu?

Zdroj: Profimedia

Hoci ona sa cíti dobre a dokonca príťažlivo, mnohí ľudia ju odsudzujú a píšu jej kritické a posmešné komentáre. Čo si o tom myslíte vy?

21-ročná modelka Aimee má na sociálnych sieťach tisíce fanúšikov a svojimi videami ich rozdelila na dva tábory. Kým jedni jej fandia a tlieskajú jej za odvahu ukazovať svoje telo v úplne prirodzenej podobe, iní jej vypisujú, že je nechutná a radšej by mala chodiť zahalená. Aimee sa totiž rozhodla neodstraňovať si ochlpenie na žiadnej časti svojho tela.

Mladá žena v minulosti rovnako prepadla trendu dokonalo hladkého tela, no už niekoľko rokov sa od tejto „závislosti“ oslobodila a vraj sa nikdy necítila lepšie a slobodnejšie, píše Daily Star.

;

Na sociálnych sieťach rozpútala hotové šialenstvo videami v plavkách, ktoré má už viac ako 9-miliónov videní a ľudia tak mohli detailne vidieť, že žiletku nepoužíva naozaj nikde. Prijať svoje telo úplne prirodzené, je podľa nej základ na sebalásku a sebaprijatie. 

Na kritiku a nepochopenie ľudí si už zvykla a jednoducho si z toho už nič nerobí. „Nechápem, prečo by som sa mala holiť. Príroda nám ochlpenie nadelila. Je to dar. Prečo by som sa ho mala zbavovať?“ pýta sa na Instagrame pod jednou z fotografií.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hooman BEing ?? (@aimeeinghigher)

Aimee si myslí, že holenie ochlpenia je iba neprirodzeným a nezdravým trendom dnešnej doby. „Chlpy nie sú nechutné, sú prirodzené. Je to normálne. Nehanbite sa za ne. Na tele majú svoju funkciu a mali by sme si ich rozmaznávať,“ dodala sebavedomo. 

Nuž, je to jej rozhodnutie a ak sa cíti takto dobre, je to v poriadku, no nie? Mali by ste na to odvahu aj vy alebo si to neviete ani predstaviť?

@itsyagirlaimeeinghigher OK BUT THIS WAS SO CLEAN ?? @xaliswim #corememories #dayinmylife #bodypositivity #magictrick ♬ Ginseng Strip 2002 - Yung Lean
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hooman BEing ?? (@aimeeinghigher)

@itsyagirlaimeeinghigher Reply to @lexiii1246 ♬ Drop It Like It's Hot - Snoop Dogg

Súvisiace články

Najčítanejšie