Skoro jasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Fanúšikovia majú o výnimočnú speváčku strach: Čo sa deje so Susan Boyle a ako teraz vyzerá?
Zdielať na

Fanúšikovia majú o výnimočnú speváčku strach: Čo sa deje so Susan Boyle a ako teraz vyzerá?

Zdroj: Profimedia

Fenomenálna spevácka hviezda so silným príbehom si získala celosvetový úspech a milióny fanúšikov. Susan práve oslavuje 61. narodeniny, no akoby sa po nej zľahla zem.

Keď sa Susan Boyle (61) pred trinástimi rokmi postavila pred porotu najznámejšej talentovej šou Britain´s Got Talent, nikto neveril, že by mohla zanedbaná staršia speváčka s Aspergerovým syndrómom zaujať. Keď však vypustila prvé tóny, ľudia zostali absolútne ohromení, rovnako ako aj porota.

Zo Suzan sa stal zo dňa na deň svetový fenomén. Pieseň „I Dreamed A Dream“ od Les Miserables v jej podaní si na youtube pozrelo viac ako 60-miliónov ľudí, čím sa dostala medzi päticu najúspešnejších nahrávok sveta a ľavou zadnou tromfla napríklad inauguráciu prezidenta Baracka Obamu.

Susan Boyle sa po výhre v súťaži zmenil celý život. Predala viac ako 25-miliónov albumov, má na konte niekoľko zápisov v Guinessovej knihe rekordov, bola hosťom v mnohých známych televíznych reláciách a v šoubiznise snáď neexistuje nikto, kto by jej meno nepoznal. 

Peniaze a sláva nie sú všetko

Žiaľ, vzhľadom na diagnózu fenomenálnej speváčky, bol obrovský tlak a záujem o jej osobu natoľko vyčerpávajúci, že krátko po naštartovaní kariéry snov, musela nastúpiť na kliniku duševnej pohody. Podľa odborníkov začala vykazovať známky zvláštneho správania, čo súviselo práve s náhlou obrovskou zmenou v jej živote, ktorú nedokázala tak rýchlo spracovať.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Susan Boyle (@susanboylemusic)

Suzan sa po čase na scénu vrátila, dokopy vydala už 8 albumov, pričom posledný vyšiel vo februári 2019. V tomto roku sa tiež naposledy objavila na pódiu v relácii Amerika hľadá talent. 

Svojská a výnimočná speváčka prešla aj fantastickou zmenou imidžu a vyzeralo to, že si konečne slávu, úspech a zarobené milióny konečne aj užíva, no po niekoľkých verejných vystúpeniach o nej opäť nebolo počuť.

Predtým pridávala pravidelné príspevky na sociálne siete, teraz tam nie je celé mesiace ani zmienka, posledný príspevok pridala v novembri minulého roka, preto sa o ňu fanúšikovia začali obávať.  

Veríme, že je v poriadku a možno len jednoducho netúži po pozornosti a vybrala si radšej pokojný život v ústraní. Všetko najlepšie, Suzan! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Susan Boyle (@susanboylemusic)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Susan Boyle (@susanboylemusic)

Ak sa chcete najlepšej talentovej šou Česko Slovensko má talent zúčastniť aj vy, prihláste sa a príďte na kasting!

Súvisiace články

Najčítanejšie