Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tak toto je poriadne studená sprcha pre Moniku z Bez servítky: Si falošná a zákerná!
Zdielať na

Tak toto je poriadne studená sprcha pre Moniku z Bez servítky: Si falošná a zákerná!

Zdroj: TV JOJ

V populárnej kulinárskej relácii Bez servítky to medzi súťažiacimi opäť poriadne vrie. Tŕňom v oku je najmä Monika, ktorej skutočný charakter odhalila už aj Zuzanita.

Sexi Zuzanita, známa z viacerých šou televízie JOJ, predvedie svoje kulinárske umenie práve v populárnej relácii Bez servítky. Za spoločným stolom sa tentoraz stretli štyri ženy a jeden muž. A práve spomínané krásky si poriadne skočili do vlasov. 

​Najkonfliktnejšia z nich je bruneta Monika, ktorá svoj skutočný charakter ukázala hneď na druhý deň. Prekvapením je aj pre samotnú Zuzanitu, ktorá sa jej zo začiatku zastávala. Teraz je všetko inak! "Z prvej súťažiacej Moniky som poriadne sklamaná...Nič normálne nevie o druhých povedať, len ohovárať a nadávať...nechápem to celé... falošná a zákerná...Až teraz to vidím...Fuj," netajila svoje znechutenie krásna blondína. Jej slová musia Moniku poriadne zabolieť. Prečo?

Monika už počas prvého stretnutia priznala, že Zuzanitu obdivuje a je jej fanúšičkou! Z jej prítomnosti bola úplne hotová a snažila sa pred ňou ukázať sa len v tom najlepšom svetle. To jej však nevyšlo a už aj prsnatá hviezda odhalila jej skutočný charakter... 

Súvisiace články

Najčítanejšie