Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Neuveriteľná premena obéznej maminy: Zbavila sa jednej závislosti a schudla o polovicu
Zdielať na

Neuveriteľná premena obéznej maminy: Zbavila sa jednej závislosti a schudla o polovicu

Zdroj: Profimedia

Každý, kto sa už niekedy snažil schudnúť, vie, že najťažšie sú začiatky a prechod na zdravší životný štýl. Možno vám práve príbeh tejto ženy bude tou najlepšou motiváciou začať a vydržať!

Mamička štyroch detí Charlotte Jones (33) sa popri starostlivosti o ne a o domácnosť nestíhala venovať sama sebe a priznala, že jej jedálniček bol totálne nezdravý a extrémne kalorický.

Pozor! Obezita môže byť spúšťačom mnohých iných ochorení!

Najmenej trikrát týždenne konzumovala kalorické jedlá z fastfoodov, milovala čínske jedlá, kebab a veľa čokolády, no jej najväčšou neresťou bola majonéza, ktorú si po veľkých lyžiciach pridávala do každého jedla. Uvedomovala si, že aj toto veľmi prispelo k tomu, že sa jej váha vyšplhala na vyše 130 kíl, píše The Sun. 

Profimedia

Charlotte bola zo svojej nadváhy nešťastná, spôsobovala jej stále väčšie ťažkosti a svojim deťom často vôbec nestíhala. Okrem toho ju však nakopla najmä strata blízkej priateľky.

„Prinútilo ma to zamyslieť sa nad sebou. Ona bola štíhla a ja mám výraznú nadváhu,“ spomína mamička, ktorá si uvedomila, že musí začať okamžite.

Profimedia

Dokonalá premena

Charlotte musela prekonať veľa prekážok, no tá najväčšia bola cvičenie a odhodlanie vôbec ísť do posilňovne. Pomalými krokmi však všetko zvládla.

„Zhodila som vyše 60 kíl len pravidelným cvičením a zdravou stravou,“ hovorí dnes už štíhla mamička, ktorá odmietla všetky „zázračné“ diéty či tabletky na chudnutie. 

„V mojom jedálničku je teraz oveľa viac bielkovín, najmä chudé biele mäso, ryža, ale aj veľa zeleniny,“ vysvetľuje Charlotte, ktorá si občas dopraje aj svoju obľúbenú čokoládu, ale už len s mierou.

Profimedia

A ako to vyriešila s jej obľúbenou majonézou? „Úplne som ju vynechala, občas si dám na šalát nízkotučný dressing z bieleho jogurtu,“ dodala.

Charlotte sa po zhodení nadváhy cíti o sto percent lepšie a zdravšie a konečne vládze behať spolu so svojimi deťmi bez toho, aby lapala po dychu. Klobúk dole, vyzerá super!

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie