Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Obľúbená hollywoodska herečka končí: TOTO je dôvod, prečo už nechce nakrúcať
Zdielať na

Obľúbená hollywoodska herečka končí: TOTO je dôvod, prečo už nechce nakrúcať

Zdroj: Profimedia

Vyzerá stále fantasticky a celé roky patrí medzi najpopulárnejšie herecké hviezdy, preto všetkých poriadne prekvapilo, keď sa rozhodla úplne stiahnuť zo sveta reflektorov.

57-ročná herečka Sandra Bullock počas kampane na svoj najnovší film Stratené mesto oznámila celému svetu svoje rozhodnutie, ktoré naozaj nikto nečakal a mnohých jej fanúšikov aj hereckých kolegov zarmútilo.

Jej  úspešná filmová kariéra trvá už viac ako tridsať rokov, keď sa objavila vo viac ako šesťdesiatich snímkach a rôznych žánroch. Hoci je stále žiadanou a obsadzovanou herečkou, rozhodla sa, že tri roky pred šesťdesiatkou odíde do filmového dôchodku.

„Chcem byť tam, kde je mi najlepšie, a to je s mojimi deťmi a rodinou. Milujem svoju prácu, ale keď ju robím, dávam do nej všetko, ale rodinu milujem ešte oveľa viac a chcem sa im teraz venovať na sto percent,“ oznámila herečka, ktorá potešila aspoň tým, že jej odchod bude skôr dlhšou pauzou, po ktorej nevylučuje návrat k herectvu.

„Neviem, na ako dlho to bude, rozhodne na pár rokov, kým moje deti nebudú v neskorej puberte,“ cituje herečku magazín People.

Sandra Bullock má dve adoptované deti - syna Louisa (11) a dcérku Lailu (9), ktoré nadovšetko miluje a preto ich chráni pred médiami ako sa len dá.

Od chvíle, keď sa stala matkou, neustále hovorí o tom, ako ju táto rola napĺňa a že nemala dospieť v herečku, ale v matku, ktorá zaistí svojim deťom bezpečný domov plný lásky, preto sa rozhodla, že sa chce deťom venovať na sto percent. 

Aj keď mnohí úplne chápu jej rozhodnutie, veria, že sa čoskoro do filmového sveta zase vráti. Necháme sa prekvapiť!

Sandra Bullock s dcérou

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie