Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Šokujúce FOTO exmanželky herca z Baywatchu: Dnes žije na ulici, chodí bez topánok a jedlo zháňa v odpadkovom koši
Zdielať na

Šokujúce FOTO exmanželky herca z Baywatchu: Dnes žije na ulici, chodí bez topánok a jedlo zháňa v odpadkovom koši

Zdroj: Profimedia.sk

Pred pár rokmi sa ako krásna blondína s vypracovaným telom usmievala z obálok amerických časopisov. Dnes je všetko inak a z Loni Willison je bezdomovkyňa závislá od drog.

Pred desiatimi rokmi bola Loni krásnou fitnes modelkou, ktorá sa pravidelne objavovala na obálkach časopisov. V roku 2012 sa vydala za niekdajšiu hviezdu Baywatchu Jeremyho Jacksona. Ich šťastie však netrvalo dlho a o dva roky nasledoval búrlivý rozvod. Odvtedy to s kráskou išlo z kopca...

Loni začala brať drogy a prejavili sa u nej aj rôzny psychické problémy. Nevedela si udržať prácu, takže nakoniec nemala z čoho svoj život financovať. Keďže nechcela, aby jej priatelia pomohli, kráska nakoniec skončila na ulici, kde žije už 6 rokov! Dnes by ste v nej sexi fitnesku s dokonalý telom márne hľadali. Hoci je stále štíhla, v tvári je 38-ročná žena úplne zničená. Vlasy si nechala ostrihať a chýba jej aj pár zubov. V uliciach Los Angeles ju nafotili paparazzi ako pred sebou tlačí nákupný vozík so svojím majetkom, fajčí cigaretu a chodí bosá. Hoci sa viacerí snažili žene opakovane pomôcť, ona to odmieta. Na ulici má vraj všetko, čo potrebuje. 

Loni sa v roku 2012 vydala za Jeremyho Jacksona známeho zo seriálu Baywatch

Profimedia.sk

​Takto vyzerá Loni dnes

Profimedia.sk

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Red Carpet (@redcarpetpolska)

Súvisiace články

Najčítanejšie