Polojasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Žena ukázala svoje telo po tom, ako schudla vyše 100 kíl: Nie je to hnusné, je to normálne
Zdielať na

Žena ukázala svoje telo po tom, ako schudla vyše 100 kíl: Nie je to hnusné, je to normálne

Zdroj: Instagram/chessiemayvsg

Napriek tomu, že dokázala zvíťaziť nad obrovskou nadváhou, hejteri jej denne vypisujú urážlivé správy. “Nemusí sa vám to páčiť, ale ja som na seba hrdá,” odkazuje všetkým neprajníkom.

Američanka Chessie May pravidelne zverejňuje na TikToku videá, v ktorých mapuje svoju cestu za štíhlejším a zdravším telom, píše The Sun. Ku svojim fanúšikom je úprimná a preto bez hanby ukazuje aj to, ako jej telo vyzerá po zhodení obrovskej nadváhy.

Odborníčka vysvetlila, prečo je obezita taká nebezpečná!

Chessie vysvetlila, že pribrala po tom, ako sa rapídne zhoršilo jej duševné zdravie.  

“Vymklo sa mi to spod kontroly a všetky problémy som zajedala,” priznala mladá žena, ktorá najskôr podstúpila chirurgické zmenšenie žalúdka a potom si podľa rád odborníka kompletne zmenila životosprávu a čo je najdôležitejšie, naučila sa zvládať náročné životné situácie bez zajedania!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MrsChessieMay (@chessiemayvsg)

Chessie schudla doteraz neuveriteľných 108 kilogramov, čo samozrejme prinieslo aj nepríjemný “bonus” navyše v podobe obrovského množstva nadbytočnej kože.

Schudnutá žena si chce túto pamiatku na svoju nadváhu nechať odstrániť, no keďže to nehradí poisťovňa, snaží sa získať na tento zákrok peniaze zo zbierky.

“Aby bol výsledok naozaj uspokojivý, chirurg mi oznámil, že budem musieť absolvovať 3 až 4 zákroky,” vysvetľuje Chessie, ktorá bez hanby ukazuje svoje telo po schudnutí, hoci dostáva aj mnoho kritických správ. Verí totiž, že čoskoro sa zbaví aj posledných spomienok na obézne obdobie, ktoré už nikdy nechce zažiť. Držíme jej palce!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MrsChessieMay (@chessiemayvsg)

@mrschessiemay Reply to @duraseam #chessiemay #ITriedItIPrimedIt #looseskin #bariatricsleeve ♬ original sound - Chessie May
@mrschessiemay GoFundMe is up and runnng! Click the link in bio. #chessiemay #ITriedItIPrimedIt #elfitup #gofundme ♬ Breaking Me Down - Who TF Is Justin Time?
@mrschessiemay It’s not fat! #SephoraLipLooks #chessiemay #extraskin ♬ original sound - Sosa ?

Súvisiace články

Najčítanejšie