Polojasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Preslávili ju filmové úlohy aj večný boj s nadváhou: TAKTO dnes vyzerá Kirstie Alley
Zdielať na

Preslávili ju filmové úlohy aj večný boj s nadváhou: TAKTO dnes vyzerá Kirstie Alley

Zdroj: Profimedia

Od filmového trháku Pozri, kto to hovorí, ktorý jej priniesol obrovskú slávu, ubehlo už viac ako tridsať rokov. Ako sa od čias svojej najväčšej popularity obľúbená herečka zmenila? Pozrite sa!

Herečku Kirstie Alley preslávila najmä úloha v kultovom filme Pozri, kto to hovorí, kde si zahrala s Johnom Travoltom, ale aj mnoho ďalších filmových postáv. Sympatická dáma, ktorá vždy otvorene hovorila aj o večnom boji s kilami navyše, oslávila nedávno už 71 rokov!

Kirstie Alley patrí roky medzi hollywoodske stálice, no minimálne rovnako ako herectvo ju „preslávil“ nekonečný boj s nadváhou, ktorý zúročila nielen v reklamách, kde sa stala tvárou prostriedkov na schudnutie, ale aj ako hlavná postava reality show Fat Actress (Tlstá herečka).

 

„Kilá navyše sú veľmi nepohodlné. Človek chodí výrazne pomalšie a nemôže poskakovať ako predtým. Najhoršie je to s oblečením. Už to nechcem nikdy zažiť,“ povedala herečka v minulosti, keď sa jej podarilo zhodiť viac ako 20 kíl.

Predtým, ako účinkovala v súťaži Dancing with the stars, vážila až 105 kg, no počas nej dokázala schudnúť až neuveriteľných 45 kíl!

Kirstie priberala a zase chudla v podstate dookola, no najlepšie u nej zaberala organická diéta, pri ktorej konzumovala najmä potraviny bohaté na živiny a kvalitné bielkoviny, ktoré pomáhajú spaľovať tuky. V tej dobe aj poctivo cvičila minimálne trikrát do týždňa.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ANURAG RANJAN (@anuragranjan904)

Zbožňovaná aj kritizovaná

Hoci táto temperamentná dáma už prekročila sedemdesiatku, stále vie okolo seba narobiť rozruch. Viac ako o jej hereckých úlohách sa však v posledných rokoch hovorí o jej kontroverzných názoroch.

Ostrú kritiku fanúšikov aj kolegov schytala za svoje názory na hnutie MeToo, rovnako ju zvozili aj za masívnu podporu prezidentského kandidáta Donalda Trumpa.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kare Thompson (@karethom23)

Na kritiku je herečka zjavne zvyknutá už len kvôli tomu, že sa roky hlási ku scientologickej cirkvi, ktorá je pre mnohých Američanov podivným kultom, v minulosti zase priznala svoju závislosť od kokaínu.

Kirstie Alley nevyšli dve manželstvá, no má dve adoptované deti, ktoré sú už dospelé a pred pár rokmi sa stala dokonca babičkou. Herečka si naposledy zahrala vo filme Neber mi moju dcéru, z roku 2020 a viac ako filmom sa venuje momentálne rodine. Na najnovších záberoch je vidieť, že sa opäť na zdravý životný štýl vykašľala...

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie