Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nechutný útok na jojkársku moderátorku: Aj toto dokáže urobiť ženská závisť
Zdielať na

Nechutný útok na jojkársku moderátorku: Aj toto dokáže urobiť ženská závisť

Zdroj: Instagram

Známe tváre sú častokrát terčom rôznych slovných útokov na sociálnych sieťach. Nájdu sa aj takí, ktorých cieľom je celebritu uraziť a ponížiť. S niečím podobným sa aktuálne musela popasovať aj moderátorka Topstaru Alexandra Orviská.

Hoci to na sociálnych sieťach vyzerá tak, že známe tváre majú pohodový život plný zábavy, všetko sa im darí a stretávajú len samých super ľudí, nie je to úplne tak...

​Častokrát sa musia vysporiadať s rôznymi nenávistnými komentármi, ktoré im neznámi ľudia denne píšu. A niektoré známe tváre ich z času na čas zverejnia. Moderátorka Topstaru Alexandra Orviská nie je výnimka a na svoju adresu si už vypočula rôzne komentáre. "Ježiš moja, ty si jako zakomplexovaná zo šťastia iných... Si si mala nájsť Ronalda, nie Vitteka a možno by si mala aj ty takúto jachtu, nesedela doma v zaprdenom gauči a nehejtovala iné ženy... Teba čaká len dlhý a zatrpknutý život..." nechal sa počuť anonym. Prečo?

Instagram

​Orviská si dovolila skritizovať aktuálne vychytený seriál o partnerke futbalistu Cristiana Ronalda. Populárna moderátorka sa však nedala vyviesť z miery a "prajnému" anonymu adresovala tieto slová: "A Džordžíne závidím akurát tak počet detí a tých pánov, ktorí jej ich nosia, lebo Jonatan je dosť ťažký. Inak sme zdraví, klopem na drevo, zatiaľ mám všetko, čo chcem a to, po čom túžim, to je mojím hnacím motorom, aby som bola pri svojej práci ešte lepšia a kreatívnejšia, aby som raz mohla dosiahnuť aj to, o čom snívam. Ale to asi nebude o kabelke Hermes," odpalkovala hejtera Alexandra. Stretli ste sa ja vy s podobnými komentármi? 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alexandra Orviska (@alexandraorviska)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alexandra Orviska (@alexandraorviska)

Súvisiace články

Najčítanejšie