Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
TOTO je najvernejší dvojník Michaela Jacksona: Mladík je od kráľa popu na nerozoznanie
Zdielať na

TOTO je najvernejší dvojník Michaela Jacksona: Mladík je od kráľa popu na nerozoznanie

Zdroj: Profimedia

Na sociálnych sieťach má obrovské množstvo fanúšikov práve kvôli neuveriteľnej podobe s nezabudnuteľným spevákom. Na niektorých záberoch je skutočne ťažké odlíšiť, ktorý je skutočný Michael, však?

Michael Jackson zomrel pred takmer 13-timi rokmi, no jeho nadčasové hity sú nesmrteľné. Kráľ popu mal vždy obrovské množstvo fanúšikov a nezmenilo sa to ani dnes. Pre mnohých je stále veľkou inšpiráciou a na svete má niekoľko dvojníkov, ktorí sa dokonca jeho napodobňovaním živia. Tento mladík je jedným z nich!

Fabio Jackson (28) pochádza z anglického Great Yarmouthu a preslávil sa najmä neskutočnou podobou s Michaelom Jacksonom.

;

Hejteri ho obviňujú, že podstúpil niekoľko operácii, aby sa čo najviac priblížil výzoru svojho idola, no on akékoľvek zákroky odmieta. Aby dokázal, že sa na Michaela podobá úplne prirodzene, ukázal niekoľko fotografií zo svojho detstva a dospievania, kde sa o podobe naozaj nedá pochybovať.

Z mladého muža je dnes úspešný influencer a ako verný Jacksonov dvojník si dokáže veľmi slušne zarobiť, píše Daily Star.

„Som veľmi rád, že vyzerám ako Michael, je to môj vzor, môj hrdina a veľmi ho obdivujem. Ako som dospieval, ľudia mi čoraz viac hovorili, že som mu podobný, tak som sa rozhodol, že to ešte podporím,“ povedal Fabio, ktorý tvrdí, že väčšinu čŕt má s Jacsonom rovnakú a celkový imidž si prispôsobil, aby podobu ešte viac podporil. 

Wau, na niektorých záberoch je ho naozaj ťažké rozoznať, však?

@theefabiojackson Reply to @torda_demise ♬ оригинальный звук - raynex
@theefabiojackson

The moonwalk

♬ You Are Not Alone (Radio Edit) - Michael Jackson
@theefabiojackson

The wind was a paid actor ?

♬ rock with biggie - veggibeats

Súvisiace články

Najčítanejšie