Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Simona z Inkognita odhodila šaty: Takto vyzerá normálna žena!
Zdielať na

Simona z Inkognita odhodila šaty: Takto vyzerá normálna žena!

Zdroj: Instagram

Pre jej svojský humor ju mnohí milujú. Simona Salátová sa najnovšie objavila medzi hádačmi v populárnom Inkognitu, kde mnohých poriadne pobavila. S oveľa drsnejšími reakciami sa však musí popasovať na sociálnych sieťach.

Pre populárnu komičku nie je problém vystreliť si zo seba. Napokon ona sama sa práve pre svoje ženskejšie krivky stala už veľakrát terčom kritiky...

​Simona totiž má pár kíl navyše, pre ktoré si už kadečo vytrpela. Nie je to tak dávno, čo všetkým hejterom poslala jasný odkaz - podarilo sa jej zhodiť rovných 15 kíl! S oveľa chudšou figúrou sa pochválila aj na instagrame. "Nosím zväčša široké oblečenie, takže temer nikto až tak nepostrehol, že som schudla 15 kíl. A je mi to jedno. Prvýkrát v živote som nechudla kvôli nikomu inému, iba kvôli sebe. A naozaj naozaj prvýkrát zo zdravotných dôvodov," priznala Simona.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Len Simona (@simonacomedy)

Známa blondína nemá miery modelky a trvalo jej veľmi dlho, kým svoje telo akceptovala také, aké je. Dnes sa za svoje ženské krivky nehanbí a ukazuje ich také, aké v skutočnosti sú - bez prilepšení. Dôkazom sú aj jej aktuálne fotky, v ktorých ukázala ženské telo bez príkras a presne také, aké má doma mnoho žien! Mali by ste na takéto fotky dosť odvahy?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Len Simona (@simonacomedy)

Súvisiace články

Najčítanejšie