Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Premena manželov je hitom internetu: Dokopy schudli vyše 60 kíl, TOTO im pomohlo
Zdielať na

Premena manželov je hitom internetu: Dokopy schudli vyše 60 kíl, TOTO im pomohlo

Zdroj: Instagram/natashapehrson

Vo dvojici ide všetko lepšie, aj chudnutie a táto sympatická dvojica je toho dôkazom. Pozrite sa, aké fantastické výsledky dosiahli!

Trojnásobná mamička Natasha Pehrson (32) pribrala pri každom tehotenstve okolo 50 kíl, no vždy sa jej podarilo nadváhy zbaviť. Tentokrát sa k chudnutiu a vylepšeniu postavy pridal aj jej manžel David a obom sa podarilo dosiahnuť úžasné výsledky!

Natasha sa priznala, že po pôrodoch jej zostala zakaždým obrovská nadváha, bola nešťastná a úplne na dne. Dlho sa však neľutovala a sama pustila do chudnúcej premeny.

Naposledy sa pridal aj manžel, ktorý nikdy nemal výraznú nadváhu, ale v posledných rokoch začal priberať a svalová hmota sa aj u neho úplne stratila, píše foxnews.com.

Manželia sa na radu kamaráta rozhodli zapojiť do špeciálnej výzvy, ktorá zahŕňala cvičebný a stravovací plán a rovnako aj zaznamenávanie výsledkov. Obom sa podarilo dosiahnuť úžasné výsledky a Natasha sa priznala, že pri chudnutí s manželom sa jej darilo ešte oveľa lepšie, ako predtým.

Sympatická dvojica schudla dokopy viac ako 60 kilogramov a viditeľne sa im spevnilo svalstvo a vyformovali sa im postavy. Ich video s premenou videlo na TikToku už viac ako 40-miliónov ľudí a mnohí sa im poďakovali, pretože sa stali pre nich inšpiráciou.

@natashapehrson #weightlosscheck #weightlosstransformation #beforeandafter #weightlossinspo #weightlossbeforeandafter #weightlossmotivation #coupleweightloss ♬ E.T X ALL THE THINGS SHE SAID BY ALTEGOMUSIC - ALTÉGO

Tipy, ktoré im pomohli schudnúť

  1. Každý deň vypili 3-4 litre vody.
  2. Cvičili (akékoľvek cvičenia) 45 minút denne a spravili minimálne 10-tisíc krokov každý deň.
  3. Namiesto počítania kalórií sa pevne držali zostaveného výživového plánu
  4. „A na záver to, čo väčšine ľuďom pri chudnutí chýba. Musíte byť dôslední! Neschudnete cez noc. Musíte toto všetko robiť denne a poctivo niekoľko mesiacov a váha pôjde pekne dole!” odkazujú schudnutí manželia.

„Rýchle chudnutie a diétovanie nikdy nebude fungovať dlhodobo,“ myslí si Natasha, a dodala, že pri chudnutí musíte byť dôslední a pripraviť sa na to, že to bude trvať dlhšie.

„Musíte byť disciplinovaní,“ hovorí fit mamina, ktorá je presvedčená, že skutočná zmena musí nastať najskôr v hlave a v našom myslení.

"Schudnutie vám zmení život," povedala Natasha. "Ale nie preto, že budete štíhlejšie, ale preto, že zistíte, čoho všetkého ste schopné. Mojím cieľom je, aby sa aj ostatné ženy cítili a vedeli, že život môže byť lepší, ak to budú skutočne chcieť,“ dodala na záver.

Skvelá inšpirácia, čo poviete? Pustíte sa do cvičenia aj vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie