Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Podnikavá žena zarába na svojej nadváhe: Neuveríte, za čo jej ľudia platia!
Zdielať na

Podnikavá žena zarába na svojej nadváhe: Neuveríte, za čo jej ľudia platia!

Zdroj: Profimedia

Váži neuveriteľných 222 kíl a o presedlaní na zdravší životný štýl zatiaľ ani nerozmýšľa. Dá sa povedať, že sa slušne živí práve kvôli kilám navyše, pozrite sa, ako!

25-ročná Angličanka Danielle Birch si dokáže mesačne zarobiť viac ako 1500 libier a to iba vďaka svojej obéznej postave, teda konkrétne za videá, ktoré natáča pre svojich fanúšikov a odberateľov.

Jej bizarné videá idú na dračku

Danielle tvrdí, že ľudia sú veľmi zvedaví, ako jej hmotnosť ovplyvňuje jej každodenný život. Podnikavá žena si účtuje od 2,90 po 7,30 libier za jedno video. Cenu určuje podľa dĺžky a obsahu.

V krátkych 5-minútových videách väčšinou ukazuje, ako si oblieka nejaký outfit, dlhšie 20-minútové väčšinou zahŕňajú aj nejaké scénky. Najviac žiadané sú vraj videá, kde napríklad ukáže, ako sa zasekne pri nastupovaní do auta, alebo napríklad uviazne v stoličke a podobne.

Profimedia

Danielle tvrdí, že obsah videí nie je ani náhodou pornografický a vraj ich natáča najmä pre ľudí, ktorí obdivujú väčšie ženy, povedala pre Daily Star. 

„Kedysi som nosila voľné oblečenie a snažila som sa zakryť svoje telo, dnes ho hrdo vystavujem a som na svoje krivky pyšná,” povedala mladá žena s výraznou nadváhou, ktorá však prívlastok obézna odmieta a to aj napriek tomu, že váži 222 kíl! 

Profimedia

​Čo na to hovoríte vy? Tiež neviete, či je viac šialená táto žena, alebo ľudia, ktorí sú ochotní za jej videá platiť?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie