Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Táto celebritka si servítku pred ústa nedáva: Plačkovú od drogovej kauzy neznášam!
Zdielať na

Táto celebritka si servítku pred ústa nedáva: Plačkovú od drogovej kauzy neznášam!

Zdroj: Instagram

Na sociálnych sieťach sa prezýva “kráľovná plastík” a známa je najmä v Česku, keďže sa tu zviditeľnila v reality šou Vyvolení. Eva Feuereislová má poriadne podrezaný jazyk a dokázala to aj teraz!

Eva sa zviditeľnila v reality šou Vyvolení ešte v roku 2013, kedy vo vile bojovala o rozprávkovú výhru. Tá jej nakoniec ušla, no dlhovlasá kráska sa stala súčasťou českého šoubiznisu. 

Preslávila sa rôznymi aférami so známymi mužmi aj svojimi plastikami, ktoré podstúpila, aby vyzerala krajšie. Zaujímavé na nej je, že má vždy pikantné zákulisné informácie o rôznych šoubizových kauzách a hviezdach. Odvážne sa vyjadrovala aj ku škandálu, ktorý pred pár týždňami zažila Zuzana Plačková, keď ju a jej manžela zatkli a obvinili z drogovej činnosti. Eva mala mať rôzne chúlostivé informácie a dokonca priznala, že Plačkovú vopred varovala, aby si dávala pozor na ľudí, s ktorými sa kamaráti… Zuzana si jej dobre mienené rady nezobrala k srdcu a obe vylepšené krásky sa zrejme pohádali. A Eva je jedna z mála hviezdičiek, ktoré sa to neboja povedať verejne! “Hoci Plačkovú od jej drogovej kauzy neznášam, tak musím konštatovať, že to oblečenie, ktoré predáva, nie je zlé. PS: Kolagén som neskúšala a ani sa na to nechystám,” nechala sa počuť a pridala aj svoju fotku v jednom z kompletnov od Plačkovej. Nuž, aj takáto reklama sa počíta, či? 

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie