Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na niekdajšiu sexi herečku je smutný pohľad: Vraj sa cíti fit, no jej kostnaté telo desí ľudí
Zdielať na

Na niekdajšiu sexi herečku je smutný pohľad: Vraj sa cíti fit, no jej kostnaté telo desí ľudí

Zdroj: Profimedia

Bývalá hviezda tínedžerských filmov bola kedysi snom mnohých mužov. Žiaľ, množstvo nepodarených plastických operácií, opakované problémy s alkoholom a kolísanie váhy priniesli svoju krutú daň.

Americká herečka Tara Reid (46) sa najviac preslávila filmovou sériou Prci, prci, prcičky, tiež komédiou Big Lebowski, Šialené rande, či napríklad filmom Sám v temnote. Všetci starneme a meníme sa, no túto niekdajšiu krásku by ste dnes asi nespoznali!

Môže takto vyzerať zdravá žena?

Na ulici chodí poobliekaná v niekoľkých vrstvách a tvár väčšinou zakrýva veľkými slnečnými okuliarmi, no keď sa objaví nejaký jej záber v bikinách, vždy vzbudí zdesenie a obavy, čo sa to s ňou deje.

I keď väčšina ľudí je presvedčená, že Tara trpí poruchou príjmu potravy a mala by sa odborne liečiť, ona je už na tieto komentáre háklivá a tvrdí, že nikdy anorexiu nemala. Za jej extrémnou štíhlosťou vraj nie je nič iné, len veľmi rýchly metabolizmus, kvôli ktorému nepriberá, píše yahoo.com.

Profimedia

„Je to všetko o uhle, pri ktorom sa fotí. Naozaj nie som príliš chudá či dokonca vychudnutá. Mám ale rýchly metabolizmus. Každý, kto to tak má, chápe, že je takmer nemožné pribrať. Všetko, čo robím, je, že stále jem a vážim rovnako,“ vyjadrila sa k týmto umeleckým fotkám, ktoré vzbudili viac hrôzy ako obdivu...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tara Reid (@tarareid)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa instafamosos (@siteinstafamosos)

Súvisiace články

Najčítanejšie