Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Keď sa uvidela na fotke v pyžame, zhrozila sa: Zhodila 50 kíl a zmenil sa jej celý život
Zdielať na

Keď sa uvidela na fotke v pyžame, zhrozila sa: Zhodila 50 kíl a zmenil sa jej celý život

Zdroj: Profimedia

Dlho sa vyhovárala, že na chudnutie a cvičenie nemá čas, až jedného dňa pochopila, že to takto ďalej nejde. Jej premena dnes motivuje mnoho ľudí s nadváhou, ktorí sa nevedia nakopnúť.

Angličanka Natalie Carter (40) mala roky nadváhu, ktorej sa nakoniec dokázala zbaviť iba za 11 mesiacov. Klobúk dole, fantastická premena!

Veľká nadváha môže spôsobiť mnoho ďalších zdravotných problémov!

Schudla 50 kíl za necelý rok

Trojnásobná mamina nebola dlhodobo so svojou silnou postavou spokojná, no vyhovárala sa, že popri starostlivosti o domácnosť a deti na to jednoducho nemá čas. Pravda však bola taká, že obľubovala nezdravé a kalorické jedlá a práve také aj sama varila.

Natalie nosila veľkosť XXL a už len ťažko vedela nájsť niečo, v čom by sa cítila a vyzerala dobre. Z tohto dôvodu sa vyhýbala aj chodeniu do spoločnosti a tiež sa nerada fotila. Minulé Vianoce sa však uvidela na vianočnej fotke v pyžame a zostala v úplnom šoku, píše Fox News. 

Profimedia

Pohľad na svoje veľké telo ju vydesil. “Uvedomila som si, že ak budem ďalej takto pokračovať, prejem sa rovno do hrobu. Zľakla som sa predstavy vlastnej budúcnosti a okamžite som začala so zmenami,” spomína Natalie, ktorá si ako prvý cieľ stanovila urobiť minimálne 10-tisíc krokov denne.

Natalie upravila aj svoj jedálniček, do ktorého zaradila viac zdravých a výživných jedál, pričom úplne vynechala vyprážané a mastné jedlá, sladkosti, koláče a všetky sladené nápoje.

Staré známe „zdravšie jesť a viac sa hýbať“ sa u nej osvedčil na sto percent, pretože tieto Vianoce si už užila bez nadváhy, podarilo sa jej zhodiť neskutočných 50 kíl!

Profimedia

Natalie je šťastná, že má konečne kondičku a nezadýcha sa pri každom schode či šantení s deťmi. Už sa nevyhýba ani spoločenskému životu a priznáva, že jej život sa zmenil od základov v každej oblasti.

„Dnes sa cítim ako iný človek. A naozaj pre mňa tento rok boli Vianoce tým najkrajším obdobím v roku,” dodala na záver. Perfektná premena, klobúk dole!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie