Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Rodičia promi kaderníka bojovali v nemocnici o život: Covid peklo sa pre Paviela stále neskončilo!
Zdielať na

Rodičia promi kaderníka bojovali v nemocnici o život: Covid peklo sa pre Paviela stále neskončilo!

Zdroj: Instagram

Na tieto Vianoce vyhľadávaný kaderník Paviel Bendler len tak rýchlo nezabudne. Obaja jeho rodičia sa totiž opätovne nakazili koronavírusom a v nemocnici bojovali o život.

Vždy dobre naladený a užívajúci si život - taký je celebritný kaderník Paviel Bendler. Kým si mnohí z nás vychutnávali vianočné sviatky doma s rodinou, on sa o tú svoju neskutočne bál.

​"Moja mama dostala už druhýkrát covid a tentokrát má ťažký priebeh, dostala obojstranný zápal pľúc a včera ju už hospitalizovali. Covid dostal aj môj otec a je v zlom stave. Aj včera umrel môj ujo, bol dlho v nemocnici, mal covid. Ľudia, ja sa asi idem zblázniť," priznal pred časom so slzami v očiach. Potom sa Paviel opäť odmlčal a o tom, ako sa situácia okolo jeho rodičov vyvíja, vedeli len jeho najbližší. Vyšportovaný blondiak pred pár hodinami konečne opäť prehovoril o tom, ako sú na tom jeho rodičia. “Veľké ďakujem všetkým, ktorí ma povzbudili a podporili pozitívnymi správami. Mamičku konečne pustili z nemocnice. Obrovské ďakujem lekárom a sestričkám. Veľká poklona. Ockovi stále nie je dobre. je vo veľmi zlom stave, och…” vyznal sa Bendler. Držíme mu plače, aby všetko dobre dopadlo!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa PAVIEL BENDLER (@paviel_bendler)

Súvisiace články

Najčítanejšie