Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Fešák z reality šou Hotel Paradise šokuje z väzenia: Roky za mrežami ho takto zmenili!
Zdielať na

Fešák z reality šou Hotel Paradise šokuje z väzenia: Roky za mrežami ho takto zmenili!

Zdroj: facebook/TVPrima

Leo Beránek pred rokmi zažiaril v jojkárskej reality šou Hotel Paradise. Odvtedy však mladík zaujal skôr potýčkami s políciou. Najnovšie šokuje tým, ako vyzerá!

Po účasti v reality šou sa Leo snažil presadiť ako reper. Natočil niekoľko videoklipov, no preraziť v hudobnom biznise sa mu akosi nepodarilo. Skôr zaujal bujarými párty a najmä svojou agresívnou povahou. 

Leo má na konte niekoľko napadnutí, ktoré ho napokon dostali aj do väzenia. Aktuálne si odpykáva 6-ročný trest za to, že zbil niekoľkých ľudí. Najnovšie svojich fanúšikov prekvapil videoklipom, ktorý natočil priamo vo väzení na mobil! A tie sú za mrežami zakázané, takže reper si opäť zavaril. "Jediné, čo viem je, že teraz musí byť tri mesiace v izolácii. Vo väzení vôbec nevedia, čo majú s ním robiť. Leo je ok. Pochvaľoval si jedlo, vraj je v Slavkove o sto percent lepšie, ale inak neviem, čo ho čaká," priznal pre český web expres.cz jeho kamarát Otto Ferocity. Hoci si Leo odsedel už polovicu svojho trestu, zrejme ho z stadiaľ predčasne neprepustia. Nielen kvôli spomínanému videoklipu, ale zrejme nie je práve bezproblémový väzeň... 

Leo navyše šokoval aj poriadne drsnou zmenou imidžu. Nechal si narásť vlasy aj bradu a jeho tvár zdobia početné tetovania. Spoznali by ste ho ešte?

Súvisiace články

Najčítanejšie